بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

در این مقاله قصد داریم تا به معرفی ارژنگ امیرفضلی یکی از هنرمندان معروف سه دهه اخیر سینما و تلویزیون ایران بپردازیم. در ادامه درباره زندگی شخصی این بازیگر و اطلاعات جالب درباره زندگی شخصی اش را ارائه کرده ایم با ما همراه باشید.

بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

بیوگرافی و خانواده

این هنرمند ارژنگ امیرفضلی نام دارد که در سال 1349 شمسی در شهر تهران متولد شد و اکنون حدود 53 سال دارد. ارژنگ امیر فضلی علاوه بر بازیگری در چند حوزه دیگر مانند نویسندگی و کارگردانی نیز فعالیت های گسترده ای داشته است. با این وجود بیشتر مردم ایران او را به عنوان یک بازیگر، آن هم بازیگر کارهای طنز و استنداپ می شناسند و به این خاطر در بین طرفداران خود مشهور و محبوب شده است.

پدر ارژنگ مرحوم حسین امیرفضلی بود که او را هم جزو چهره های مشهور دنیای هنرهای تصویری ایران به شمار می آورند. حسین امیرفضلی در دوران حیات خود بیشتر به بازیگری و کارگردانی در آثار سینمایی، تلویزیونی و البته نمایش های تئاتر پرداخته است. ارژنگ امیرفضلی در این خانواده هنرمند و هنردوست متولد شد و در واقع همین جو حاکم بر خانواده بود که او را برای حضور در جامعه هنری ایران تشویق می کرد و پدرش اولین حامی و مشوق او در این راه به شمار می رفت. تا جایی که خود ارژنگ در این باره گفته است که ار نظر روحیات و ویژگی های فردی تحت تاثیر پدرش قرار گرفته است و از همان ابتدا سعی کرده راه پدرش را ادامه دهد.

اگر شما هم به زندگینامه این هنرمند محبوب علاقمند هستید و دوست دارید اطلاعات بیشتری از او داشته باشید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید…

مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های پژمان جمشیدی؛ درباره زندگی شخصی از فوتبال تا بازیگری

تحصیلات ارژنگ امیرفضلی

بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

ارژنگ امیرفضلی دوران تحصیلات خود را در رشته هنری گرافیک از سر گذرانده و از مدرسه گرافیک فارغ التحصیل شده است. طبق گفته ها و مصاحبه های خود ارژنگ امیرفضلی، رویا و آرزوی اولیه او درباره شغل آینده اش این بود که روزی پزشک شود و به همین دلیل دوست داشت که در رشته تجربی تحصیل کند. با این حال پدرش با این علاقه ارژنگ مخالفت کرده و بعد از اصرارهای فراوان و بیش از حد فرزندش مجبور شد که به این کار رضایت دهد.

با این وجود و علیرغم علاقه زیاد ارژنگ امیرفضلی به این رشته تحصیلی در همان سال اول نتوانست از پس سختی درس ها بربیایید و در امتحانات سال اول رد شد! پدر ارژنگ با به وجود آمدن این وضعیت تصمیم خود را نهایی کرد و او را برای ادامه تحصیل به مدرسه گرافیک فرستاد. در نهایت سال هایی که او در این مدرسه گذراند باعث شد که دنیای هنر و بازیگری انس گرفته و به آنها علاقمند شود. در این دوران بود که ارژنگ امیرفضلی با چهره های خاصی از دنیای هنر مانند مرحوم داوود اسدی و امیر غفارمنش آشنا شد و آرام آرام توانست جایی در جامعه هنرمندان برای خود باز کند. همه این اتفاقات و سال ها در واقع مقدمه هایی بودند برای ورود او به دنیای هنرهای تصویری که سرنوشت او را رقم زدند.

شروع فعالیت های هنری و ورود به دنیای بازیگری

بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

اولین شغل هنری که ارژنگ امیرفضلی در آن مشغول به کار شد نقاشی بود. در سال 1371 بود که او یک نمایشگاه هنری باز کرد و در آن نقاشی هایی که خودش کشیده بود را به نمایش گذاشت. اما متاسفانه یا خوشبختانه موفق نشد که از راه نقاشی و مدیریت نمایشگاه هنری درآمد خوبی به دست بیاورد و به همین دلیل این کار را خیلی زود رها کرد.

بعد از این اتفاقات او تصمیم گرفته که سراغ رشته تحصیلی خودش یعنی گرافیک رفته و در شرکت هایی مشغول به کار شود که به او شغلی در ارتباط با تحصیلاتش پیشنهاد می دادند. مدتی به این کارها مشغول بود که در همین حین از طرف امیر غفارمنش با او تماس گرفته شد. غفارمنش در طی یک تماس تلفنی از او خواست که برای بازیگری در یک کار نزد داریوش کاردان برود و تست بازیگری دهد تا به عنوان بازیگر به فعالیت های هنری اش ادامه دهد.

در نتیجه این کشمکش ها و تجربه ها بود که ارژنگ امیرفضلی بالاخره برای نخستین بار در سال 1372 جلوی دوربین رفت. اولین تجربه حرفه ای او در این زمینه مربوط به نقش آفرینی در برنامه ای به نام “نوروز 72” بود که امیرفضلی توانست در این مجموعه در کنار هنرمندان برجسته ای مثل داریوش کاردارن، مهران مدیری و حمید لولایی به ایفای نقش بپردازد و تجربیات مفیدی از این راه به دست بیاورد.

یک سال بعد، یعنی در سال 1373 ارژنگ امیرفضلی پای خود به سینمای ایران را هم باز کرد و توانست در اولین فیلم سینمایی خود بازی کند. این فیلم “الو من جوجوام” نام داشت و مرضیه برومند مسئولیت کارگردانی فیلم را بر عهده داشت. در طی این سال ها ارژنگ امیرفضلی به عنوان بازیگر فیلم ها و آثار زیادی را تجربه کرده است که از مهم ترین بازی های او می توان به ایفای نقش در اخراجی ها، شارتان، افراطی ها و الیته شام عروسی اشاره کرد.

مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های مهران مدیری؛ درباره خانواده همسر و زندگی شخصی وی

شهرت با ساعت خوش و سال های سخت بعد از آن

بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

در همان سال 1373 بود که ارژنگ امیرفضلی با وجود جوانی خود و در حالی که فقط 24 سال داشت موفق شد در مجموعه معروف و محبوب ساعت خوش به ایفای نقش بپردازد. کار کردن در این سریال باعث دیده شدن او شد و در نتیجه دوران شهرت او از همین کار شروع شد. ارژنگ امیرفضلی تنها بازیگر مجموعه ساعت خوش نبود و در واقع مسئولیت نویسندگی و طراحی این اثر را نیز بر عهده داشت.

بازیگران زیادی مثل ارژنگ امیرفضلی با بازی در ساعت خوش معروف شدند که از جمله آنها می توان به رضا عطاران، سعید آقاخانی، امیر غفارمنش، رضا شفیعی، یوسف صیادی و… اشاره کرد. با وجود محبوبیت این سریال در بین مردم این سریال نیمه تمام توقیف شد و بازیگران آن هم به طرز عجیب و بدون دلیل به صورت ناگهانی ممنوع الکار شدند. این اتفاقات برای همه بازیگران ساعت خوش از جمله ارژنگ امیرفضلی سختی هایی را به همراه داشت.

در همین سال ها بود که ارژنگ با همسر خود ازدواج کرد و حالا برای گذران زندگی خود از نظر اقتصادی به مشکل جدی برخورد کرده بود. بین ساعت خوش و پیشنهاد کاری بعدی که به ارژنگ امیرفضلی دادند حدود چهار سال فاصله افتاد و در نتیجه او برای کسب درآمد در این بازه زمانی مجبور شد سراغ کار دیگری برود. برای این منظور آقای بازیگر به همراه همسرش در سک شرکت بازاریابی مشغول به کار شدند؛ در حالی که حقوق هر کدام از آنها بسیار کم و در حد 20 هزار تومان بود. با این وجود این زوج این دوران را هم با هر سختی که بود پشت سر گذاشتند تا به سال های بهتر آینده زندگی برسند. ارژنگ امیرفضلی از همسر خود یک فرزند دارد که نام کارن را برایش انتخاب کرده است.

نارضایتی امیرفضلی از شهرت و دردسرهایش

همانطور که در قسمت قبلی گفته شد بازی در مجموعه ساعت خوش باعث مشهور شدن ارژنگ امیرفضلی در بین مردم جامعه شد. از همین دوران بود که او متوجه دردسرهای مشهور بودن شد و نارضایتی او در این باره آغاز شد. طبق گفته های خود ارژنگ امیرفضلی در این سال ها مجبور شد سه بار شماره تلفن منزلشان را عوض کند تا از مزاحمت هایی که برای خانواده اش به وجود آمده بود جلوگیری کند. این اتفاقات او را بسیار ناراحت می کرد و آرام آرام مفهوم و معنای حریم خصوصی در زندگی این بازیگر به صورت کلی از بین رفت.

طبق چیزهایی که این بازیگر محبوب در مصاحبه هایش گفته روحیات او با شهرت سازگار نیست و از اینکه در کوچه و خیابان مردم با او برخورد خاص و متفاوتی دارند ناراحت می شود. در نتیجه بعد از شروع مشهور شدنش از نظر روحی و روانی تحت فشار زیادی قرار گرفت و این از جمله شکایت های اصلی او درباره شغل بازیگری است.

مطلب مشابه: بیوگرافی نیکی کریمی؛ درباره زندگی شخصی و ازدواج و فهرست بهترین فیلم های او

کارها و تفریحات مورد علاقه ارژنگ امیرفضلی

بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

اولین موردی که در مورد علایق و تفریحات این هنرمند ایرانی می توان به آن پرداخت حوزه موسیقی است. ارژنگ امیرفضلی عقیده دارد که زندگی درست شبیه به یک آلبوم موسیقی است که در این آلبوم آهنگ های متنوعی قرار داده شده است. او می گوید که با توجه به وضعیت روحی و حس و حالی که در لحظه دارد نوع موسیقی مورد علاقه خود در آن زمان را انتخاب می کند. در نتیجه سنتی یا پاپ بودن موسیقی برایش تفاوت چندانی نداشته و تنها چیز مهم این است که موسیقی با حس و حال او در آن لحظه همخوانی و سازگاری داشته باشد.

او گفته است که اوقات فراغت و وقت های خالی اش را به طور معمول با تماشای فیلم یا خواندن کتاب های مورد علاقه اش سپری می کند. هرچند در این باره اضافه کرده است که در سال های اخیر مقداری از کتاب و کتاب خواندن فاصله گرفته است. علاوه بر موارد ذکر شده، ارژنگ امیرفضلی به پیاده روی و قدم زدن هم علاقمند است. اما طبق چیزهایی که گفتیم به خاطر شهرت توانایی انجام دادن این تفریح را از دست داده است.

ماجرای بیمار شدن ارژنگ امیرفضلی

مدتی قبل از نوروز سال 1396 بود که سلامتی ارژنگ امیرفضلی با یک مشکل جدی مواجه شد. او بعد از پایان کار روزانه خود در فیلمبرداری محله گل و بلبل به خانه رفت تا استراحت کند. اما بعد از صرف غذا و یک استراحت کوتاه با درد شدید در ناحیه قفسه سینه خود بیدار شد و به خاطر شدید بودن و غیر قابل کنترل بودن درد مجبور شد خودش را به نزدیک ترین بیمارستان رساند.

اما این بیمارستان خصوصی بود و به خاطر عدم توانایی مالی در پرداخت هزینه های بیمارستان خصوصی، امیرفضلی مجبور شد که با همان حال به یک بیمارستان دولتی مراجعه کند. در نهایت با تشخیص مشکل لوزالمعده در بیمارستان شهدای تجریش بستری شد. فردای روز بستری بود که یک عمل جراحی روی ارژنگ امیرفضلی انجام شد تا در نهایت بتواند سلامتی خود را به دست آورده و به زندگی معمولش ادامه دهد. طبق گفته های خود او این بیماری و ماجراهایش جزو دردناک ترین و سخت ترین تجربه هایی بود که در طول زندگی داشت.

مطلب مشابه: بیوگرافی مهتاب کرامتی؛ درباره زندگی شخصی خانم بازیگر و لیست فیلم های او

کارهای سینمایی ارژنگ امیرفضلی

ارژنگ امیرفضلی به عنوان بازیگر تجربیات زیادی داشته که در این قسمت به معرفی فیلم های سینمایی او می پردازیم:

پیشی میشی (محصول سال 1398) ، کاتیوشا (محصول سال 1396) ، داش اکل (محصول سال 1396) ،

لازاینیا (محصول سال 1396) ، شکلاتی (محصول سال 1395) ، قهرمانان کوچک _محصول سال 1395) ،

چهار اصفهانی در بغداد (محصول سال 1394) ، آشوب (محصول سال 1394) ، دوازده صندلی (محصول سال 1390) ،

دزدان خیابان جردن (محصول سال 1389) ، هر چی خدا بخواد (محصول سال 1389) ، افراطی ها (محصول سال 1388) ،

دموکراسی تو روز روشن (محصول سال 88) ، راز دشت تاران (محصول سال 88) ، اخراجی ها 2 (محصول سال 87) ،

از ما بهترون (محصول سال 1387) ، چشمک (محصول سال 1387) ، محاکمه در خیابان (محصول سال 1387) ،

هم خانه (محصول سال 1387) ، دو خواهر (محصول سال 1387) ، اخراجی ها (محصول سال 1385) ،

شام عروسی (محصول سال 1384) ، شارلاتان (محصول سال 1383) ، گرداب (محصول سال 1383) ،

مربای شیرین (محصول سال 1380) ، جنگجوی پیروز (محصول سال 1377) ، الو الو من جوجوام! (مصول سال 1373) .

کارهای تلویزیونی ارژنگ امیرفضلی

لیست سریال ها و آثار تلویزیونی کار شده توسط ارژنگ امیر فضلی عبارت است از:

شش قهرمان ونصفی (محصول سال 1397) ، افسانه هزارپایان (محصول سال 1396) ، محله گل و بلبل 2 (محصول سال 96)،

محله گل و بلبل (محصول سال 1394) ، سر به راه (محصول سال 1393) ، همه خانواده من (محصول سال 1391) ،

گلبهار (محصول سال 1391) ، تهران پلاک 1 (محصول سال 1391) ، کسی خوابه؟ (محصول سال 1390) ،

خانه اجاره ای (محصول سال 1390) ، چمدان (محصول سال 1390) ، دانی و من (محصول سال 1389) ،

تبریز در مه (محصول سال 1389) ، تله فیلم لیموترش (محصول سال 88) ، تله فیلم سکه های شانس (محصول سال 88) ،

شمس العماره (محصول سال 1388) ، دیدار (محصول سال 1387) ، آرزوهای شیرین (محصول سال 1386) ،

سلام (محصول سال 1386) ، قشقرق (محصول سال 1385) ، قرارگاه مسکونی (محصول سال 1384) ،

همینه (محصول سال 1381) ، آتیه (محصول سال 1381) ، زنگ آخر (محصول سال 1381) ، توی خونه (محصول سال 81) ،

تماشا (محصول سال 1379) ، مثل زندگی (محصول سال 1379) ، در شرح (محصول سال 1379) ،

نوروزی ها (محصول سال 1379) ، آقای حسابی (محصول سال 1379) ، حرف تو حرف (محصول سال 1378) ،

این چند نفر (محصول سال 1378) ، قصه های فلانی (محصول سال 1378) ، سلام کوچولو (محصول سال 1377) ،

گل های77 (محصول سال 77)، ساعت خوش (محصول سال 73)، پرواز 57 (محصول سال 72)، نوروز 72 (محصول سال 72).

ارژنگ امیرفضلی در سه پروژه شبکه نمایش خانگی هم شرکت داشته است که عبارتند از:

هشتگ خاله سوسکه (محصول سال 1397) ، بالش ها (محصول سال 1396) ، فضانوردان (محصول سال 1385) .

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم به معرفی جنبه های هنری و شخصی زندگی ارژنگ امیرفضلی بپردازیم. در طول مطلب زندگینامه، روند فعالیت های هنری و آثار مختلف به جا مانده از این هنرمند ایرانی را بررسی کردیم تا با او بیشتر آشنا شوید. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید…

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *