برخی اوقات به دلایل مختلفی همچون پیری، کشیده شدن دندان، خرابی و … دندان خود ر از دست میدهند یا دندانشان میشکند. این موضوع در چهره و لبخند افراد تاثیر میگذارد به همین دلیل ممکن است اعتماد بنفس آنها را کاهش دهد. یا حتی با دندان شکسته و یا نبود دندان غذا خوردن را سختتر میکند. به همین دلیل خیلی از این افراد تصمیم به درست کردن دندان خود میگیرند. در گذشته این کار با پروتز دندان متحرک انجام میشد اما امروزه این کار با کمک ایمپلنت دندان انجام میشود.
ایمپلنت دندان چیست؟
واژه ایمپلنت به معنای دستگاه پزشکی است که برای بهبود عملکرد یک عضو آسیب دیده یا از بین رفته کاربرد دارد. بدین ترتیب، ایمپلنت دندان یک وسیله پزشکی است که برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته کاربرد دارد. ایمپلنت چند بخش دارد که یک عمل جراحی جراح فک و صورت بوده و در استخوان کاشته میشود.
درواقع ایمپلنت نوعی پروتز کاشتنی بوده کهه درون استخوان فک گذاشته میشود. پایه ایمپلنت از جنس تیتونیوم یا گاهی زیرکونیا است. در نتیجه این دو جنس هیچگونه حساسیتی در دندان و لثه ایجاد نمیکنند.
این پایه در زیر بافت لثه، در استخوان قرار میگیرد و نقش ریشه را در دندان ایفا میکند. بدین ترتیب روکش دندان آن را در دهان ثابت نگه میدارد. ایمپلنت دندان مانند پیچی بوده که با سوراخی که با دریل مخصوص ایجاد میشود، درون استخوان فک قرار میگیرد و با گذشت چند ماه به بافت استخوان جوش میخورد. این قطعه خاصیت غیر مغناطیسی داشته و دربرابر اکسیژن مقاوم است و ترکیبات اسیدی دارد. هنگام قرارگیری این قطعه درون استخوان فک، جسم خارجی و مشکل سازی محسوب نمیشود.
ایمپلنت چه اجزایی دارد؟
ایمپلنت دندان دارای سه قسمت بوده که جزئیات آنها به شرح زیر است:
پایه ایمپلنت یا فیکسچر
این قعه یک پیچ کوچیک بوده که از جنس تیتانیوم ساخته شده است و در استخوان فک بیمار گذاشته میشود. فیکسچر اصلیترین قسمت ایمپلنت دندان محسوب میشود.
تاج یا روکش دندان
روکش دندان که به آن تاج یا crown گفته میشود که روی یک قطعه به نام اباتمنت گذاشته میشود. این بخش بیرونیترین بخش ایمپلنت بودن که قابل روئیت است.
اباتمنت
این قطعه بین فیکسچر و روکش ایمپلنت قرار دارد که اتصال این دو قسمت را محکم میکند. همچنین اباتمنت یک قطعه کوچک است.
آیا ایمپلنت دندان روش سالمی است؟
اگر به سلامت عمومی دهان و دندن خود اهمیت میدهید، ایمپلنت دندان میتواند تصمیم خوبی باشد. اما برای انجام این عمل مناسب بودن شرایط استخوان فک ضروری است. چراکه ایمپلنت با بافتهای لثه و استخوان زیرین دهان ارتباط مستقیمی دارد. در نتیجه این روش برای افرادی که بافت لثه سالمی داشته و هیچگونه بیماری پریودنت ندارند، بهترین روش محسوب میشود.
مطلب مشابه: لمینت دندان چیست؟ + معرفی 4 نوع از بهترین های آن
مراحل انجام ایمپلنت دندان به چه شکل است؟
مراحل اجرای این عمل در سه مرحله اصلی انجام میشود که به شرح زیر هستند:
مرحله اول: ارزیابی و معاینه تخصصی دندان
قبل از انجام ایمپلنت، ابندا باید ویزیت شده و دلایل شما برای جایگزین کردن دندانتان مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین در این مرحله در صورت تایید دلایل شما برای انجام عمل، در صورت نیاز یا دندان شما کشیده میشود یا پیوند استخوان انجام میشود. اگر دندان کشیده شده و نیازی به پیوند نباشد، وارد مرحله بعدی میشود. در صورت نیاز به پیوند استخوان، مدت زمان انجام این مرحله 3 الی 6 ماه به طول میانجامد.
مرحله دوم: بی حسی یا بی هوشی
قبل از شروع عمل دکتر متخصص یا به شما بی حسی موضعی تزریق میکند یا شما را بیهوش میکند. همچنین گاهی همراه بی حسی به شما آرامبخش نیز تزریق میکند.
مرحله سوم: سوراخ کردن استخوان
در این مرحله دندانپزشک با دریل مخصوص استخوان را به اندازه مورد نظر سوراخ میکند و قطعه به نام درپوش در آن قرار داده میشود.
مرحله چهارم: اعمال پایه یا فیکسچر
این مرحله از مهمترین مراحل ایمپلنت دندان است که پایه اصلی ایمپلنت دندان توسط متخصص در استخوان اعمال میشود. مدت زمان این کار بین 1 الی 2 ساعت طول میکشد و زمان بهبودی آن حدودا 3 تا 6 ماه است.
مرحله پنجم: بخیه کردن لثه
در مرحله بعدی، لثه شما بخیه میشود که یعنی دندانپزشک لثه را اطراف ایمپلنت بخیه میکند. در این عمل ممکن است سر ایمپلنت بیرون باشد یا لثه روی ایمپنت کشیده شود تا بتوان از ایمپلنت محافظت کرد.
مرحله ششم: پیوند استخوان و ایمپلنت
حال دندانپزشک به استخوان و ایمپلنت شما زمان میدهد تا با توجخ به کیفیت استخوان، بین 2 الی 6 ماه این دو قسمت با هم پیوند بخورند. توجه کنید که در این مدت هیچگونه فشاری به ایمپلنت وارد نشود.
مرحله آخر: قرار دادن تاج دندان
در این مرحله دندانپزک دندان مصنوعی یا تاج را روی پایه اصلی ایمپلنت قرار میدهد. اباتمنت بین تاج دندان پایه ایمپلنت قرار میگیرد که تاج را به پایه متصل میکند.
چه کسانی میتوانند دندان خود را ایمپلنت کنند؟
این عمل برای افرادی مناسب است که یک یا چند دندان خود را از دست دادهاند و میخواهند برای حغظ زیبایی دندانها و سلامت دهان خود، ایمپلنت را انجام دهند. این روش برای افراد بالای 18 سال مناسب است. زیرا افرادی که زیر 18 سال هستند، رشد استخوانهای فک آنها تمام نشده و باید تا اتمام این رشد صبر کنند. اگر شرایط زیر را دارید میتوانید برای انجام ایمپلنت دندان خود اقدام کنید:
لثههای سالم و سلامت
تراکم استخوان کافی
افراد مسئولیت پذیر نسبت به رعیت بهداشت دهان و دندان
اگر شرایط زیر را دارید از انجام ایمپلنت دندان اجتناب کنید:
زیر 18 سال سن
خانمهای باردار
اگر الکل یا سیگار مصرف میکنید.
دارای بیماریهای مزمنی همچون دیابت کنترل نشده، بیماری نقص ایمنی، هموفیلی و …
افرادی که نواحی سر و گردن خود را با پرتو درمانی درمان میکنند.
مزایا و معایب ایمپلنت دندان چیست؟
در این قسمت برای شما مزایا و معایب این عمل را مورد بررسی قرار میدهیم.
مزایا
دارای دوام و ماندگاری بالا
ماندگاری ایمپلنت دندان یکی از مهمترین مزایای آن محسوب میشود و به بیانی دیگر یک دندان دائمی است. در صورتی که بعد از انجام این عمل، بهداشت دهان و دندان به درستی انجام شود، این دندان حدود 25 سال در جای خود باقی میماند.
دارای عملکرد مشابه با دندان طبیعی
هنگامی که جای دندان شما خالی است، غذا خوردن برای شما سخت میشود در حالی که ب انجام ایمپلنت دندان، این مشکلات شما کاملا رفع میشود. در نتیجه افرادی که عمل ایمپلنت دندان را انجام دادهاند در مقابل افرادی که این کارو انجام ندادهند بهتر غذا را میجوند.
جلوگیری از تحلیل استخوان
یکی از مزایای ایمپلنت دندان جلوگیری از تحلیل استخخوان است. هنگامی که شما دندان خود را از دست میدهید، استخوان اطراف دیگر نمیتوانند دندان را نگه دارد در نتیجه دندان توده استخوانی را از دست میدهد که به آن تحلیل استخوان گفته میشود. این عارضه به ترتیب فک را ضعیف میکند و فرد دچار بیماریهای پاتولوژیک میشود.
جلوگیری از کج شدن دندانهای مجاور
وقتی یکی از دندانهای شما خالی باشند، دندانهای مجاور شروع به حرکت کرده و باعث بی نظمی دندنها میشوند. اما با انجام ایمپلنت این نظم از بین نمیرود.
متقارن کردن صورت
هنگامی که استخوان فک شما تحلیل میرود، احتمال به هم خوردن تعادل صورت وجود دارد اما این عمل بخش فک شما را بازسازی میکند که مجددا صورت شما را متقارن میکند.
معایب
این روش با وجود تمامی مزایایی که دارد، از چندین معایب نیز برخوردار است که در این بخش به آنها اشاره میکنیم:
هزینه بالا
ایمپلنت دندان هزینه زیادی دارد اما با وجود دائمی بودن و بی خطر بودن آن این هزینه ارزشش را دارد. به عنوان مثال اگر شما بری جایگزین دندان خود از روشهای دیگری مانند بریج، کاشت دندان و … استفاده کنید، امکان دارد بعد از گذشت مدت زمانی مجبور به تعویض یا درست کردن آن شوید.
احتمال زیادی به بیش از یک جراحی
همانطور که گفتیم، در این عمل شما باید تراکم استخوان کافی داشته باشید در عیر این صورت، این کمبود با جراحی لیفت سینوس یا پیوند استخوان جبران میشود.
طولانی بودن دوران بهبودی
یکی دیگر از معایب این روش طولانی بودن دوره درمان است. دوره درمان ایمپلنت بین 3 تا 6 ماه به طول میانجامد تا استخوان فک با پایه ایمپلنت دندان جوش بخورد.
ایمپلنت فوری یا یک روزه چیست؟
این نوع ایمپلنت یک روش جدید در دندانپزشکی محسوب میشود که یک روش صحیح برای درمان نبود دندان است. در این روش بعد از کشیدن دندان، کانال آن کشیده شده و با پایه ایمپلنت فوری و پروتز موقت جایگزین میشود. در ایمپلنت فوری، این کار 3 ماه طول میکشد. روش ایمپلنت یک روزه برای دندانهای فک جلو که تخریب شدهاند، کاربرد دارد.
مزایا و معایب ایمپلنت فوری کدامند؟
حال که با ایمپلنت فوری یا یک روزه آشنا شدید، میخواهیم شما را با مزایا و معایب این روش آشنا کنیم.
مزایا
کوتاهتر شدن دوره درمان
همانطور که کمی پیش بیان کردیم، در این روش دندان به صورت فوری جایگزین میشود که زمان جوش خوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت بین 3 تا 6 ماه است. در این روش از ابتدای درمان استفاده از پروتزهای موقت ممکن است.
به جراحی کمتری نیاز دارد
تمامی مراحل ایمپلنت دندان فوری مانند ذاشتن پایه تیتانیومی، اباتمنت و پروتز در یک روز انجام میشود که مدت جراحی را کوتاهتر کرده و دیگر نیازی به جایگذاری اباتمنت نخواهد بود.
کاهش بار روانی ایمپلنت دندان
کشیدن دندان جایگزین آن میتواند روی روحیه فرد تاثیر بگذارد. مخصوصا طولانی بودن زمان جوش خوردن پایه تیتانیومی و استخوان فک، باعث افزایش استرس فرد میشود. اما در این روش دیگر این مشکل وجود ندارد.
معایب
نیاز به دقت و توجه بالا
این روش به دقت و توجه بالایی نیاز دارد زیرا اگر تاج با تکنیک دقیق متصل نشود، پایه ایمپلنت حرکت کرده و در نهایت دندان میشکند.
قابل استفاده برای برخی از افراد
این روش برای تمامی بیمارها قابل استفاده نیست و تنها برای کسانی که استخوان فک سالم و محکمی دارند قابل استفاده است.
وجود ریسک
این روش مانند هر روش دیگری ریسکهایی دارد که این ریسکها شامل جوش نخوردن پست فلزی و … هستند.
عوارض ایمپلنت دندان چیست؟
شاید برایتان سوال پیش بیاید که ایمپلنت دندان چه عوارضی دارد؟ در این بخش به عوارض این عمل میپردازیم.
شل شدن ایمپلنت
شل شدن ایمپلنت یکی از شایعترین عوارض این عمل محسوب میشود که این اتفاق وقتی استخوان به اندازه کافی جهت جای دهی و حفظ دندان محکم نباشد میافتد. علاوهبر این، عوامل دیگری که باعث شل شدن ایمپلنت میشوند شامل سیگار کشیدن، ضربه به صورت، افزایش سن و جویدن اجسام سفت هستند.
عفونت اطراف ایمپلنت
عفونت اطراف ایمپلنت سالها یا ماهها بعد از کاشت دندان به دلایل مختلفی رخ میدهد. در صورت مشاهده کردن علائمی همچون خونریزی، قرمزی، تورم، خروج چرک، بوی بد دهان یا تب روبهرو شدید، یعنی دندان شما عفونت کرده و باید با پزشک خود تماس بگیرید.
خونریزی لثه
خونریزی لثه بعد از عمل به صورت موقت ایجاد میشود اما اگر مدت آن ادامه پیدا کند و قطع نشود، نباید به سادگی از آن گذشت. این مشکل با علائمی همچون درد، ناراحتی معده، کم خونی و … همراه است.
جابهجایی ایمپلنت
پایه ایمپلنت طی فرآیند استئوانتگریشن به استخوان جوش میخورد و توسط آن احاطه میشود. اما ممکن است امیپلنت بر اثر خوردن اجسام سفت یا ضربه تغییر موقعیت دهد که در اصطلاح به آن میکرو گفته میشود. جابهجایی ایمپلنت آنقدر حس نمیشود بلکه ممکن است در چنین شرایطی شما احساس درد جزئی در دندانهای مجاور خود کنید.
واکنش آلرژیک به اجزای ایمپلنت
برخی از افراد به اجزای ایمپلنت حساسیت دارند البته اگر در رزیابی اولیه حساسیت آن مشخص شود، جنس دیگری از پایه ایمپلنت در دندان گاشته میشود. اما اگر این ارزیابی انجام نشود، امکان حساسیت وجود دارد. در چنین شرایطی علائمی مانند تغییر طعم دهان، گزگز کردن زبان و لثه، التهاب یا تورم در ناحیه عمل و در برخی مواقع تب و لرز و … نشان دهنده این مورد هستند.
آسیب عصبی در ناحیه عمل
هنگامی که در استخوان برای کاشت فضا ایجاد میشود، ممکن است به عصب آسیب وارد شود. این مشکل هنگام وارد کردن و نصب ایمپلنت نیز ایجاد میشود. در چنین شرایطی شما علائمی همچون بی حسی، سوزن سوزن شدن در زبان، لثه، لب یا صورت را مشاهاده میکنید.
ورود پایه ایمپلنت به حفره سینوس
این عوارض جزء نادرترین مشکلاتی است که هنگام انجام عمل ایمپلنت ایجاد میشود. در حقیقت اگر حفره سینوش شما در فک بالا ضعیف باشد، ایمپلنت به مرور زمان آن را سوراخ میکند و وارد حفره سینوس میشود. در صورتی که این اتفاق بیوفتد، باید ایمپلنت برداشته شود و بعد ز ترمیم دیواره سینوس، بار دیگر نصب شود. لازم به ذکر است که هزینه این کار بسیار زیاد است. همچنین اگر ضربهای محکم به صورت شما وارد شود، امکان آسیب دیدن سینوس وجود دارد.
قیمت ایمپلنت دندان
قیمت این عمل به عوامل زیادی وابسته است که یکی از آنها تعداد ایمپلنتهای مورد نیاز و موارد انتخاب شده است. همچنین در برخی موارد ایمپلنت به درمانهای مقدماتی نیاز دارد که ممکن است شامل کشیدن دندان آسیب دیده، پوسیده یا پیوند بافت باشند.
لیست قیمت ایمپلنت به شرح زیر هستند
ایمپلنت بایوتم ساخت کره با ضمانت 15 سال: 7.500.000
ایمپلنت آستم ساخت کره با ضمانت 10 سال: 7.500.000
ایمپلنت مکاژن ساخت کره با ضامنت 10 سال: 7.500.000
ایمپلنت آیرس ساخت کشور سوئیس با ضمانت مادام العمر: 10.000.000
ایمپلنت اشترومن ساخت کشور سوئیس با ضمانت مادام العمر: 22.500.000
هزینه هر واحد روکش پی اف ام 3.500.000 و هزینه هر واجد روکش یرکونیا 4.500.000 تومان است.
انواع ایمپلنت دندان
ایمپلنت دارای دو نوع ریشهای شکل و چارچوب راموس هستند که در ادامه آنها را برای شما شرح میدهیم:
ایمپلنت ریشهای شکل
رایجترین نوع کاشت ایمپلنت ریشهای شکل است که به آن درون استخوانی نیز گفته میشود. این نوع ایمپلنت مانند یک پیچ ضخیم یا مخروط بوده که پهنا و طول متفاوتی دارد. معمولا برای اینکه ایمپلنت با موفقعیت کاشته شود، باید عمل و عرض کافی در استخوان داشته باشد.
ایمپلنت چارچوب راموس
اگر استخوان فک پایین برای استفاده از ایمپلنت دندان ریشهای نازک باشد یا شما بخواهید از ایمپلنت پریواستیل استفاده کنید. این نوع چارچوب راموس در گوشه عقب فک استخوان دارد و نزدیک چانه نصب میشود. بعد از نصب این ایمپلنت در محل مورد نظر، اطراف آن ترمیم شده و یک میله فلزی نازک در اطراف لثه قابل مشاهده خواهد بود. یکی از مزایای این نوع ایمپلنت، جلوگیری از شکستگی فک است.
معیارهای انتخاب دکتر ایمپلنت
بیشک یکی از مهمترین دلایلی که روی کیفیت عمل ایمپلنت شما تاثیر میگذارد، دندانپزشک است. در این بخش به شما میگوییم که پزشک مورد نظر شما باید چه ویژگیای داشته باشد.
استفاده از نوع و برند ایمپلنت مناسب
داشتن اعتبار
استفاده از تکنولوژی جدید
داشتن سابقه کاری بالا و عالی
داشتن بورد تخصصی دندانپزشک ایمپلنت
معاینه کامل بیمار قبل از عمل
مشاوره و بررسی بیمار
تعداد کاشتهایی که توسط دکتر دندانپزشک انجام میشوند.
جراحی سینوس لیفت چیست؟
به نوعی حفره در فک بالا که با کشیدن یا از دست دادن دندان متورم شده و فضای کافی برای کاشت ایمپلنت را کاهش میدهد، سینوس گفته میشود. در چنین شرایطی دکتر متخصص برای پر کردن این فضای خالی، عمل سینوس لیفت را انجام میدهد.
عمل سینوس لیفت دو مرحله دارد که شامل:
سینوس لیفت بسته
این جراحی زمانی انجام میشود که برای انجام ایمپلنت به 3 تا 5 میلیمتر فاصله است. سینوس لیفت بسته همزمان با کاشت ایمپلنت انجام شده و بعد از آن برای بهبود شرایط استخوان فک و لثه حداقل 6 ماه نیاز است.
سیسنوس لیفت باز
نوع بعدی برای کاشتهایی که به بیش از 3 میلی متر فضا نیا دارند انجام میشود که زمان انجان آن 4 ماه قبل از کاشت ایمپلنت است.
چند جلسه درمانی برای ایمپلنت نیاز است؟
جلسه اول: کاشت پایه پروتز
جلسه دوم: مراجعه به پزشک برای باز کردن بخیهها بعد از 15 روز
جلسه سوم: مراجعه به دندانپزشک برای چکاپ وضعیت فک، لثه و دندانها بعد از دو ماه
جلسه چهارم: رفتن پیش دکتر متخصص برای بستن هیلینگ پس از گذشت یک ماه از جلسه قبلی
جلسه پنجم: قالبگیری برای ساخت ایمپلنت 15 روز بعد
جلسه ششم: 5 روز بعد تست فریم قالبگیری شده روی بیمار
جلسه هفتم: تحویل پروتز دندانی نهایی 5 روز بعد
مراقبتهای قبل از ایمپلنت دندان
کارهایی که باید قبل از ایمپلنت دندان انجام دهید به شرح زیر است:
قبل از انجام عمل ایمپلنت دندان باید یک مسکن بسیار قوی مصرف کنید.
محیط دهان خود را با یک دهان شوی مناسب بشویید.
بهتر از قبل از آغاز عمل کاشت دندان از یک آنتی بیوتیک استفاده شود.
قبل از انجام عمل خود حتما به اندازه کافی استراحت کنید و بخوابید. زیرا در غیر اینصورت دچار استرس و اضطراب خواهید شد.
مراقبتهای بعد از انجام ایمپلنت
کارهایی که باید بعد از انجام ایمپلنت دندان انجام دهید اعم از :
تا 72 ساعت از خوردن مواد خوراکی سفت و سخت اجتناب کنید. همچنین در طی این مدت مایعات را با نی نشویید. زیرا به کاشت شما آسیب میرسانند.
اگر دخانیت را مصرف میکنید، یک هفته آنها را کنار بگذارید.
از نوشیدن مواد غذایی بسیار گرم و بسیار سرد را پرهیز کنید.
تا جایی که میتوانید، مواد غذایی شل یا مایعات را مصرف کنید.
بعد از باز بخیهها تمامی نواحی دهان را با مسواک و دهانشویه تمیز کنید.
اگر میخواهید بین دندانهای خود را تمیز کنید، از خلال دندان و اجسام نوک تیز استفاده نکنید.
جهت تمیز کردن دندانها از مسواک استفاده نکنید.
تا 24 ساعت از انجام ایمپلنت از خوراکیهای سرد و نرم استفاده کنید.
در صورتی که از مواد قندی استفاده میکنید باید بعد از خوردن این مواد دهان خود را بشویید زیرا این مواد به دندانها آسیب میزند.
اگر میخواهید آب دهان خود را خارج کنید، هیچگاه آن را توف نکنید بلکه آن را با کمک دستمال خارج کنید.
داروهای تجویز شده پزشک را به صورت مرتب و در موعد مقرر مصرف کنید.
داروهای مسکن را به صورت خودسرانه مصرف نکنید.
اگر ورم و التهاب دارید، از کمپرس یخ برای از بین بردن این ورم و التهاب را از بین ببرید.
برای اتمام پروسه عمل از یک گاز استریل برای زخم خود استفاده کنید و تا 2 ساعت بعد از عمل با کمی فشار روی آن نگه دارید.
تغذیه مناسب بعد از انجام عمل ایمپلنت
در این بخش تغذیه مناسب بعد از انجام عمل ایمپلنت را بیان میکنیم.
اسموتی یا مواد غذایی نرم
بعد از کاشت ایمپلنت میتوانید سموتی مصرف کنید. اسموتی مغذی بوده و ویتامینهای ضروری بدن را متعادل میکند.
سوپهای سرد
شما میتوانید بلافاصله بعد از عمل سوپهای سرد را میل کنید. همچنین از میل کردن سوپهای گرم پرهیز کنید.
تخم مرغ و املت
تخم مرغ سرشار از پروتئین و چربیهای سالم است و به دندان شما فشاری وارد نمیکند. املت یک گزینه بسیار عالی است که میتوانید آن را وارد برنامه غذایی خود کنید.
مرغ، ماهی و گوشت قرمز
ابتدا باید گوشتهای نرمتر که خرد شدهاند را میل کنید.
سیب زمینی
سیب زمینی را طعم داره و آن را به صورت نرم مصرف کنید.
محصولات لبنی نرم
لبنیات دارای کلسم و پروتئین هستند که به تقویت دندانهای شما کمک میکنند . شیر، ماست و پنیرهای نرم جزء این لبنیات هستند.
موادغذایی که حین ایمپلنت نباید مصرف کنید
غذاها و مایعات بسیار گرم همچون سوپ داغ و قهوه
مواد غذایی سخت همچون استیک و گوشتهای سفت
غذاهای تند مانند فلفل یا سس تند
مواد غذایی اسیدی مانند پرتقال و گوجه فرنگی
غذاهای ترد مانند پاپ کورن و چیپس
غذاهای چسبنده مانند کارامل و ژله
غذاهای جویدنی مانند نان سخت
انواع برندهای ایمپلنت
در این بخش انواع برندهای ایمپلنت را برای شما توضیح میدهیم:
ایمپلنت کرهای
این نوع ایمپلنتها قیمت مناسبی داشته و قطعات آنها در دسترس است و به همین دلیل مورد توجه جراحان و دندانپزشکان قرار میگیرند. این برندها شامل موارد زیر هستند:
برند ایمپلنت اوستم osstem
برند ایمپلنت ایمپلنتیوم dentium
برند ایمپلنت مگاژن megagen
برند ایمپلنت دی او Dio
برند ایمپلنت سی ام ای Neo biotech
برند ایمپلنت دنتیس dentis
برند ایمپلنت یوفیت
ایمپلنت سوئیسی
بهترین ایمپلنتهای ساخت سوئیس موراد زیر را شامل میشوند:
اشترومن
اس پی ای
اس ای سی
Biodental implant
ایده
TRI
ایمپلنت آمریکایی
بهترین برندخهای آمریکایی شامل
اینترالاک
بیوهوریزونز
بایکان
تری ای
زیمر بیومت
ایمپلنت سوئدی
برندهای زیر بهترین برندهای سوئدی محسوب میشوند:
نابل بیوکر
استرا
ایمپلنت فرانسوی
برندهای عالی فرانسوی
ای دی ای
یوروتکنیکا
ایمپلنت آلمانی
برندهای ایمپلنت آلمانی عبارتند از:
زایا
بگو
مدنتیکا
ایمپلنت چینی
وانژو
گرین دنتک
هونگ کو
ایمپلنت ایرانی
ایمپلنتهای ایرانی اعم از:
شرکن کیمیا کتشن اطبا
سیما بایونیک
جمعبندی
در این مطلب 0 تا صد ایمپلنت دندان را برای شما را برای شما بررسی کردیم. این روش جایگزین دندان مصنوعی برای دندانهایی است که خراب شده یا افتادهاند. ایمپلنت دارای اجزای مختلفی میشود که شامل تاج، پایه ایمپلنت و اباتمنت هستند. مدت زمان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک بین 3 تا 6 ماه است. بعد از عمل شما باید از خوردن غذاهای سفت، چسبنده، گرم، غذاهای تند و … پرهیز کنید. اگر شما از دندان ایمپلنت شده خود به خوبی مراقبت کنید، عمر این دندان تا 25 سال ادامه دارد.
آیا تا به حال این عمل را انجام داده اید؟ دلیل رضایت یا عدم رضایت خود را برای ما بنویسید.
نظرات کاربران