بیوگرافی و بهترین فیلم های بهرام افشاری؛ درباره ازدواج و زندگی شخصی این بازیگر

بیوگرافی و بهترین فیلم های بهرام افشاری؛ درباره ازدواج و زندگی شخصی این بازیگر

بهرام افشاری یکی از استعدادهای درخشان سینمای ایران است که با سریال پایتخت به معروفیت رسید. ما امروز در سبکنو قصد داریم به زندگی شخصی و هنری این بازیگر پرداخته و همچنین در ادامه بهترین فیلم‌های او را به شما عزیزان معرفی کنیم. پس اگر شما نیز به این هنرمند علاقه دارید در ادامه متن همراه سبکنو باشید.

تولد و اوایل زندگی

تولد و اوایل زندگی

بهرام افشاری در 6 خرداد سال 1366 در همدان به دنیا آمد. بهرام افشاری درباره کودکی‌اش گفته است: در دوران کودکی با فیلم آشنا و آمیخته شدم و از سنین نوجوانی عاشق سینما شدم البته نه به عنوان کسی که بازیگری را دوست دارد، بلکه به عنوان یک فیلم بین و مخاطب عاشق سینما و پرده نقره‌ای آن شدم.

خانواده

خانواده

از بیوگرافی بهرام افشاری و مادرش اطلاعات چندانی در دسترس نیست اما او در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که مادرش از همان دو سالگی و بعد از جدایی از پدرش، او را نیز تنها گذاشته بود.

بعدها هم پدرش بیمار بود و بهرام افشاری مدت زیادی را صرف پرستاری از پدرش کرد. او در 20 سالگی پدرش را نیز از دست داد. بهرام افشاری هم اکنون تنها زندگی می‌کند و مجرد است. بنابراین شایعات مربوط به ازدواج بهرام افشاری وهمسرش صحت ندارند.

مطلب مشابه: بیوگرافی امیر آقایی؛ همه چیز درباره زندگی شخصی، ازدواج و کارهای هنری او

ورود به دنیای هنر و مهاجرت به تهران

بصورت جدی بازیگری را از سال 1382 وقتی 16 ساله بود به صورت آماتور از تئاتر همدان شروع کرد تا اینکه در سال 88 وقتی 22 ساله بود برای پیشرفت راهی تهران شد.

او در تهران یکی از شاگردان برجسته مرحوم استاد سمندریان شد. او تا کنون توانسته در بهترین سالن‌های تئاتر کشور نمایش اجرا کند. باید به این نکته اشاره کرد که به دلیل قد بلندی که دارد، به او لقب قد بلندترین بازیگر سینما و تلویزیون را داده‌اند.

جایزه در تئاتر

جایزه در تئاتر

در سال 1388 توانست برترین جوان ایران در بازیگری تئاتر شناخته شود.

یک سال بعد نیز به عنوان بازیگر اول جشنواره تئاتر شهر معرفی شد و سال 1390 نیز تندیس بهترین بازیگر مرد را از جشنواره بین المللی فجر بدست آورد.

بهرام افشاری درباره این دوره از زندگی هنری‌اش گفته است: در سال 1390 با هدیه نقدی جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره به میدان گمرک رفتم و موتور خریدم و تا مدت‌ها پیک موتور بودم تا خرج خودم را در بیاورم.

بازی جلوی دوربین

بعد از تئاتر در خرداد سال 1392 وقتی 26 ساله بود تجربه کوتاهی را در فیلم «عصبانی نیستم» به کارگردانی رضا درمیشیان در سینما به دست آورد.

پایتخت

پایتخت

در سال 91 خود من مخاطب «پایتخت» بودم و از تمرین‌های تئاترم می‌زدم که پایتخت ۱ را ببینم تا اینکه از طریق احمد مهرانفر برای حضور در پایتخت دعوت شدم.

بعد از تست آقای محسن تنابنده اعتماد کرد و این همکاری شکل گرفت و در نقش بهتاش فریبا جلوی دوربین رفتم.

مطلب مشابه: بیوگرافی امیرحسین رستمی؛ درباره کارهای هنری، زندگی شخصی، ازدواج و عکس های خانوادگی

اَی خِدا

اَی خِدا

بهرام افشاری در سریال پایتخت تکیه کلام مشهوری داشت که بیشتر در حالات عصبانی و غیرتی می‌گوید «اَی خِدا» این لفظ حسابی در بین مردم جا افتاد.

خود بهرام در این باره می‌گوید: امروز مردم من را که می‌بینند به جای سلام می‌گویند: اَی خِدا.

زندگی شخصی

ازدواج نکردم چون هنوز به بلوغ ازدواج نرسیدم، راستیش معنای زندگی مشترک را نفهمیدم من بچه طلاقم و در زندگی‌ا‌م فقط مرد بوده، یعنی با پدرم زندگی کردم.

بودن مادر یا بودن نیرویی به اسم زن در زندگی من نبوده اما در همه جای زندگی‌ام دعای خیر مادرم نصیبم شده است.

دوستانِ نزدیک

دوستانِ نزدیک

بهرام افشاری گفته است: نوید محمدزاده و هوتن شکیبا درخشان هستند و قبل از هرچیزی داداش من هستند و چیزهایی زیادی از آنها یاد گرفته‌ام، ما تلاش کردیم قدرت نه گفتن را تمرین کنیم.

شرایطی می‌رسید که مثلا بیست هزار تومان در حسابمان بود و کار میلیونی به ما پیشنهاد می‌شد اما قبول نمی‌کردیم چون دنبال ارزشی بودیم که بتواند ما در مسیر نشان دادن استعداد و توانایی‌هایمان قرار دهد.

مطلب مشابه: بیوگرافی ارژنگ امیرفضلی؛ درباره زندگی شخصی و کارهای هنری او

استقلال

استقلال

آقای افشاری از علاقمندان فوتبال و طرفدار دو آتیشه تیم استقلال تهران است اما دوست ندارد در فضای غیرفوتبالی کل کل کند و به بقیه احترام می‌گذارد.

مزیتِ داشتنِ قد بلند

اگر بخواهم از دیدگاه خودم بگویم من این فیزیک بدنی را یک امتیاز می‌دانم، این قد بلند برای هر نقشی خوب نباشد که خودم هم دوست ندارم در هر کاری باشم.

بیشتر به‌ درد نقش‌های خاص و تجربه‌های خاص می‌خورم که متفاوت‌تر از کارهای عامیانه است.

روی همدان تعصب دارم

تعصبم نسبت به همدان را زمانی می‌توانم ثابت کنم که بگویم تنها کسی که با لهجه همدانی در سریال «علی‌ البدل» سال 96 صحبت کرد من هستم.

این موضوع به‌ واسطه عشق و علاقه‌‎ای بود که به شهرم داشتم.

والیبال

تو هنرستان واقعا بیش فعال بودم و تو هرچیزی سرک می‌کشیدم.

یکی از رفقام آرمین تشکری که الانم بازیکن تیم ملی والیبال است من را به والیبال دعوت کرد و با این تیم قهرمان شدیم ولی لذت بخش نبود چون متمایز نبودم.

مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های پژمان جمشیدی؛ درباره زندگی شخصی از فوتبال تا بازیگری

تنهایی

تنهایی

تنهایی در زندگی من خیلی عذاب آور بود، تمام خاطران من بیشتر در مدرسه، بیمارستان و خیابان است، من افتخار میکنم که روزی در کنار خیابان بساط میکردم و گاهی کارگری کارگاه‌های کوچک میکردم.

تم شخصیتی در بازیگری

بهرام افشاری توانمندی خود را در ایفای شخصیت‌های مختلف را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است.

 اگر آثار سینمایی و تلویزیونی او را بررسی کنیم متوجه این خواهیم شد که تنها نقاط مشترک کاراکتر‌های ایفا شده توسط او فقط فیزیک اوست و توانسته تم‌های مختلف را به خوبی و تفکیک شده از تمهای قبلی خود ایفا کند.

اعتماد باید کرد

اعتماد باید کرد

اول ازهمه اعتماد باید وجود داشته باشد. اعتماد به بازیگران تئاتر. همه جا خوب و بد هست، بی تجربه و باتجربه هست، باسواد و بی سواد هست اما باید اعتماد شود.

در چند سال گذشته مدام به ما می‌گفتند بازیگران تئاتری در بازی هایشان اغراق بیش ازاندازه دارند یا کارهایشان مینی مالیستی نیست اما این حرف درستی نبود.

بازیگری الآن مثل علم پیشرفت کرده و همه اعضایی که در مدیوم‌های مختلف کار می‌کنند سعی دارند خودشان را آداپته کنند.

مخصوصاً نسل جوان‌هایی مثل نوید محمد زاده عزیز یا خیلی‌های دیگران که در روزهای آینده گذر زمان خودشان را نشان خواهند داد.

مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های مهران مدیری؛ درباره خانواده همسر و زندگی شخصی وی

نقش مکمل را ترجیح می‌دهم

من می توانم درباره خودم صحبت کنم. اگر بخواهم درباره خودم بگویم نقش اصلی آن چنان برای من جذاب و هیجان انگیز نیست و در عوض به نظرم نقش مکمل خیلی ماندگارتر و هیجان انگیزتر است چون هر چه محدودتر شوی مثل یک فنر پتانسیل بیشتری پیدا می‌کنی و انرژی بیشتری در کار می‌گذاری.

بهترین فیلم های بهرام افشاری

اگر در کنار زندگی شخصی و هنری این بازیگر دوست دارید تا بهترین فیلم و سریال های افشاری را نیز بشناسید، در ادامه متن همراه ما باشید.

فسیل

فسیل
  • سال انتشار: 1399
  • ژانر: کمدی، خانوادگی
  • کارگردان: کریم امینی
  • بازیگران: بهرام افشاری، هادی کاظمی، الناز حبیبی، الهه حصاری، ایمان صفا، بابک کریمی، سید جواد هاشمی، غلامرضا نیکخواه، سمانه منیری
  • امتیاز در ای ام دی بی: 6
  • امتیاز در راتن تومیتوز: _

فسیل پُر فروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است. اثری کمدی و نوستالژیک که دو دوره قبل و بعد از انقلاب را به تصویر می‌کشد. سبکنو دیدن این فیلم از بهرام افشاری را به شما عزیزان پیشنهاد می‌کند.

خلاصه داستان فیلم فسیل

اسماعیل، سعید و صفا که عضو گروه موسیقی بلک داگز هستند، برای معروفیت و موفقیت تلاش دارند. اسی دنبال اجرا جلوی شاه است. صفا که گرایش چپ دارد با سرودن ترانه‌های اعتراضی سعی می‌کند محبوبیتی بین مردم کسب کند ولی به زندان می‌افتند.

اسی قرار بود برای شاه بخواند اما طی تصادفی به کما می‌رود و 10 سال بعد به هوش می‌آید. او متوجه می‌شود که شاه رفته و جمهوری اسلامی سر کار است. همچنین متوجه می‌شود نامزدش فرنگیس ازدواج کرده و سعید عضو کمیته شده و صفا به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوسته‌ است. او حالا مورد اتهام اطلاعات قرار گرفته‌ است…

عصبانی نیستم

عصبانی نیستم
  • سال انتشار: 1397
  • ژانر: درام
  • کارگردان: رضا درمیشیان
  • بازیگران: بهرام افشاری،  نوید محمدزاده، باران کوثری، رضا بهبودی
  • امتیاز در ای ام دی بی: 6.7
  • امتیاز در راتن تومیتوز: 83

یکی از بهترین فیلم های بهرام افشاری که در آن با بازیگران بزرگی همچون نوید محمد زاده و باران کوثری همبازی بوده است، فیلم عصبانی نیستم محصول سال 1397 است.

خلاصه داستان فیلم عصبانی نیستم

نوید (نوید محمدزاده) دانشجوی ستاره‌دار و اخراجی است که برای فراهم‌آوردن حداقل شرایط زندگی در رویارویی با بی‌اخلاقی‌های جامعه، با خود تمرین می‌کند تا “عصبانی” نباشد و در تلاش است تا دختر موردعلاقه‌اش “ستاره” (باران کوثری) را از دست ندهد…

آقای سانسور

آقای سانسور
  • سال انتشار: 1399
  • ژانر: کمدی
  • کارگردان: علی جبارزاده
  • بازیگران: بهرام افشاری،  محمدرضا فروتن، بهنوش بختیاری، بهاره رهنما، امیر کربلایی‌زاده، گیتی قاسمی
  • امتیاز در ای ام دی بی: 3.6
  • امتیاز در راتن تومیتوز: _

یکی از بهترین فیلم های بهرام افشاری که در ژانر کمدی ساخته شده است، فیلم آقای سانسور به کارگردانی علی جبارزاده است.

در این فیلم بازیگرانی همچون محمدرضا فروتن، بهنوش بختیاری و بهاره رهنما حضور دارند که همین مسئله جذابیت فیلم را دوچندان می‌کند.

خلاصه داستان فیلم آقای سانسور

رامین کاتبی نویسنده است و همچنین در شرکت دایی خود هم کار می‌کند با این حال کتاب‌های او چندان جالب نبود و به فروش نرفت. شهرام فرعی که این وضع رامین را دید فکری به ذهنش رسید تا بتواند صدای دل مردم را بشنود و کتابی در این باره بنویسد…

لانتوری

لانتوری
  • سال انتشار: 1395
  • ژانر: اجتماعی
  • کارگردان: رضا درمیشیان
  • بازیگران: بهرام افشاری، مریم پالیزبان ، باران کوثری ، نوید محمدزاده، رضا بهبودی ، مهدی کوشکی ، بهناز جعفری
  • امتیاز در ای ام دی بی: 6.5
  • امتیاز در راتن تومیتوز: _

این فیلم یکی از دلایلی بود که باعث دیده شدنِ بهرام افشاری از همان نقطه اول شد. او در این فیلم نیز با نوید محمدزاده و باران کوثری همبازی بوده است. پس اگر از فیلم عصبانی نیست خوشتان آمده، این فیلم به شما پیشنهاد می‌شود.

خلاصه داستان فیلم لانتوری

پسر جوانی به نام پاشا که سر دسته باندیست تبهکارانه به نام لانتوری، عاشق دختری به نام مریم می‌شود. مریم یک روزنامه‌نگار و کنشگر اجتماعیست. او در جهت کسب رضایت از خانواده هایی فعالیت می‌کند که در پی از دست دادن نزدیکانشان در پی اجرای حکم قصاص برای مجرمین هستند. مریم بارها پاشا را که به دلیل علاقه بسیار باعث زحمت و مزاحمت او می‌شود از خود می‌راند. پاشا که به‌صورت بیمارگونه‌ای به او دل بسته است.

پایتخت

پایتخت
  • سال انتشار: 1397
  • ژانر: کمدی، درام
  • کارگردان: سیروس مقدم
  • بازیگران: بهرام افشار، محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهران فر، علیرضا خمسه، هومن حاجی عبداللهی، نسرین نصرتی، سارا و نیکا فرقانی اصل،
  • تعداد فصل: 1
  • تعداد قسمت: 18
  • امتیاز در ای ام دی بی: 7
  • امتیاز در راتن تومیتوز: _

این فصل از پایتخت معروف‌ترین و پُربازدیدترینِ آن بود که توانست کلی رکورد را جابجا کند. با اینکه بهرام افشاری در فصل دوم پایتخت حضور داشته است اما او باری دیگر و در قامت کاراکتری دیگر وارد این مجموعه شده و خیلی سریع به محبوبیت رسید.

خلاصه داستان سریال پایتخت

خانواده نقی معمولی به دلایل منطقی مجبور می‌شوند به ترکیه سفر کنند و آنجا با ماجراهای عجیبی روبه رو میشوند که همبستگی خانواده، عشق و علاقه آنها به همدیگر را بیشتر از قبل میکند.  آن‌ها در کشور ترکیه سوار بر بالن می‌شوند. فردی که مسئول هدایت بالن است به دلیل مصرف زیاد مشروبات الکلی سکته می‌کند و می‌میرد و با مرگ او، ارسطو و نقی هدایت بالن را به دست می‌گیرد. بالن این خانواده را به کشور سوریه و میانه جبهه داعش می‌برد…

دل

دل
  • سال انتشار: 1398
  • ژانر: درام، رومانتیک
  • کارگردان: منوچهر هادی
  • بازیگران: بهرام افشار، حامد بهداد، ساره بیات، یکتا ناصر، کوروش تهامی، سعید راد، بیژن امکانیان
  • تعداد فصل: 3
  • تعداد قسمت: 13
  • امتیاز در ای ام دی بی: 2
  • امتیاز در راتن تومیتوز: _

این سریال عاشقانه از منوچهر هادی یکی دیگر از بهترین آثار اوست که در سال 98 از سوی شبکه خانگی پخش شد. در این سریال بازیگرانی همچون یکتا ناصر، ساره بیات و حامد بهداد به ایفای نقش پرداخته‌اند.

خلاصه داستان سریال دل

آرش و رستا که عاشقانه یکدیگر را دوست‌دارند، پس از فراز و نشیب فراوان به روز عروسی خود می‌رسند اما با پیدا شدن مهران رقیب قدیمی در شب عروسی، ماجراهایی پیش می‌آید و …

سخن پایانی

بسیار خرسندیم که تا پایان همراه ما بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم به زندگی شخصی و هنری بهرام افشاری پرداخته و همچنین ما در ادامه متن بهترین فیلم‌های او را به شما عزیزان معرفی کردیم. در پایان امیدواریم از خواندن این مقاله و همچنین دیدن فیلم‌های معرفی شده نهایت لذت را ببرید.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *