فرشته حسینی یکی از بازیگران جوان و موفق سینمای ایران است که در همین چندسال اخیر بسیار دیده شد. ما امروز در سایت سبکنو قصد داریم تا به بیوگرافی و بهترین فیلمهای این هنرمند بپردازیم. پس اگر به این بازیگر علاقه دارید در ادامه متن همراه ما باشید.
تولد
فرشته حسینی در 6 اردیبهشت 1376 در تهران به دنیا آمد. فرشته در تهران و در یک خانواده با پنج خواهر و یک برادر به دنیا آمد، پدر و مادرش هر دو از مهاجرین کشور افغانستان هستند که حالا در ایران زندگی میکنند.
کودکی سخت
در زمان کودکی برای تامین هزینههای مدرسه خود مجبور بودم تا دیر وقت در یک کارگاه خیاطی کار کنم تا کمک خرج خانواده هم برای تامین معاش باشم.
روزهای سختی بود که هیچ وقت فراموش نمیکنم، روزهای که از خستگی زیادی روی چرخ خیاطی خواب میرفتم.
ورود به دنیای هنر
اولین بار در سال 1376 وقتی 9 ساله بود در دوره دو ساله آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی، محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شرکت کرد.
او درباره دوران تاتر خود گفته است: به خاطر حساسیت خانوادم بشتر در تئاتر های موزیکال و فرم بازی میکردم سپس در تئاتر رسمیتر هم روی صحنه رفتم و در کنار تئاتر تصمیم گرفتم وارد سینما شوم.
مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های بهرام افشاری؛ درباره ازدواج و زندگی شخصی این بازیگر
اولین بازی جلوی دوربین
اولین بار با فیلم مستند «من یک دختر شادم» به کارگردانی سامره رضایی در سال 1394 جلوی دوربین رفت تا اینکه یک سال بعد در فیلم «رفتن» نوید محمدی بازی کرد.
فیلم «رفتن» که نازنین بیاتی و بهرنگ علوی نیز حضور داشتند نماینده کشور افغانستان در جشنواره اسکار سال 2016 بود.
جایزه بهترین بازیگر زن
فرشته حسینی در سال 1395 با فیلم «رفتن» که با حضور بازیگران ایرانی و افغانی ساخته شده است توانست از جشنواره بین المللی مراکش جایزه بهترین بازیگر زن را بگیرد.
فرشته حسینی در سریال قورباغه
قورباغه به نویسندگی و کارگردانی هومن سیدی مجموعه نمایشی با ژانر جنایی و معمایی است که فصل اول آن اخیراً به پایان رسید.
این سریال خانگی فرصت مناسبی برای فرشته حسینی بود که در کنار بازیگران تراز اولی چون نوید محمدزاده، صابر ابر و سحر دولت شاهی توانمندیهای خود را ثابت کند و به شهرت دست یابد.
قورباغه منفی ترین نقش فرشته حسینی است. او در این فیلم نقش دختری به نام لیلا را ایفا میکند که کاراکتری آرام و کم حرف دارد و هیچ گاه نمیدانی در ذهنش چه میگذرد.
صابر ابر، نوید محمدزاده، سحر دولتشاهی، فرشته حسینی، هومن سیدی، مهران غفوریان، آناهیتا افشار، اسماعیل سلطانیان، نیما مظاهری و… از بازیگران این سریال خانگی محبوب هستند.
مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های شبنم قلی خانی؛ زندگی شخصی از مهاجرت تا جوایز هنری او
زندگی شخصی
از سال 99 شایعاتی مبنی بر رابطه فرشته حسینی و نوید محمدزاده به گوش میرسید و در فروردین 1400 فرشته حسینی با جمله ای عاشقانه، تولد نوید محمدزاده را تبریک گفت و نوید هم در پاسخ او را جانِ خود نامید!
سپس در تیر 1400 ازدواج خود را تأیید کردند و فرشته حسینی عکسی از سفره عقدشان و نوید محمدزاده هم عکسی از دستانشان منتشر کرد.
متولد ایرانم…
متولد ایرانم از پدر و مادری افغانستانی اما چی باعث میشه کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهرهمند باشم؟
کی تصمیم میگیره که اجازه داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من نده؟ چی باعث میشه وقتی میخواید کسی رو مسخره کنید بگید “مثل افغانیا” میمونه؟
چی توی من وجود داره که شمارو انقدر آزار میده؟ چی باعث میشه به من بیاحترامی کنید؟ چی باعث میشه انقدر بیرحم باشیم نسبت به هم؟ نژاد ؟ کی تعیین کرده این مرزای احمقانه رو؟ این مرزها قرار نیست که تعیین بکنه که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون اینکه ارتباطی برقرار شده باشه، قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشه.
ایرانیها حمایتم کردند…
آنقدر که دوستان افغان مرا به خاطر بازیگر شدن تحقیر کردند در ایران حتی یک روز هم یادم نمیآید که تحقیر شده باشم و آنها همیشه به من مهر و دوستی دادند.
اما در دوران مدرسه هم سختی بسیار کشیدم و هم تحقیر شدم اما در هنر هرگز …
افسردگی
دورانی از زندگیام بود که دچار افسردگی شدید بودم بطوری که گمان میکردم هر چه تلاش میکنم راه پیشرفتی برای من وجود ندارد.
در ادامه اما دلگرمی دوستانم به من انگیزه دوباره دارد، آنها به من گفتند تو باید فرشته نجات دختران افغانستان باشی و همین انگیزهای شد برای ادامه فعالیتم.
میخواستم به افغانستان برگردم
اوایل میخواستم به افغانستان برگردم و آنجا فعالیت کنم اما شرایط فعالیت در افغانستان هنوز مهیا نمیبینم و دوستان افغانستانیام برایم مانع تراشی کردهاند.
مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های طناز طباطبایی؛ در مورد زندگی شخصی و موفقیت های او
وطن پرستی
فرشته حسینی در نشست خبری فیلم «دسته دختران» در پاسخ به پرسشی از سوی یک خبرنگار افغانستانی درباره وطنپرستی و اینکه چه حسی داشته که در فیلمی که به جنگ ایران مربوط میشده بازی کرده است؟
گفت: حس من نسبت به ایران و افغانستان فرقی نمیکند بخصوص آنکه در ایران به دنیا امدهام. در کامنتها (فضای مجازی) خوانده بودم که گفته بودند شما را چه به این که در یک فیلم جنگی ایرانی بازی کنی؟ من فکر میکنم هر کسی میتواند درک کند که وقتی در یک جا بزرگ میشوی نمیتوانی آنجا را از خود جدا بدانی. من خود را یک ایرانی میدانم، چون اینجا بزرگ شدم، درس خواندم و همه دوستانم در اینجا هستند.
دختران مهاجر
بزرگترین مشکل بر سر راه دختران مهاجر برای ورود به عرصههای خانواده فرهنگی و سینما مخالفت است که به دلیل عدم شناخت و بی اعتمادی به اینگونه فضاها صورت میگیرد.
اولین روزها در سینما
سینماهای من… یک کار اپیزودیک بود و هر اپیزود بازیگران، مختلف بودند. بعد از آن ۱۸سالم که شد برادران محمودی با من تماس گرفتند، برای فیلم «رفتن» که برایم اتفاق خیلی خوبی بود و باعث شد که دیده شوم. اول نمیخواستم در سینما کار کنم، دوست نداشتم، وقتی با من تماس گرفتند، گفتم که نمیآیم، اما بعد از 2هفته رفتم.
جنگ افغانستان
مادرم تعریف میکرد میگفت آن زمان جنگ بود و من هم چون کوچک بودم، و چون مادرم خیلی زیبا بوده و اینها، 13ساله بود و پدربزرگم خیلی میترسیده که طالبان او را از خانه نبرد، پیش پدربزرگم میخوابیده و طبعا خیلی خجالت میکشیده، چون اینطور نبود که رابطهاش با پدرش خیلی صمیمی باشد،.
بعد فرارهایش را تعریف میکند که به پاکستان رفته و … آن موقع من همیشه اینها را میشنیدم اما درک نمیکردم اما بعد این فیلم و اتفاقات اخیر افغانستان که دیدم مصیبت جنگ بر سر دوستان خودم آوار شده و همنسلهای من که داشتند آنجا زندگی میکردند، همه فرار میکردند. تعدادی از آنها مردند جنگ را کاملا حس کردم.
جنگ داستان یا تخیل یا گذشته نیست، هر لحظه ممکن است باشد و یکدفعه همهچیزهایی را که یک عمر برایش زحمت کشیدهای ممکن است ازت بگیرد…
مثلا فکر کن که یک کارگر هستی و الان 10سالهای یا مثل بابای من، 50سالهای، 30سال است که کار کردهای، دستهایت و خودت داغون شده، یکهو جنگ میشود و یکهو باید همان هیچی را که نداری، ول کنی و بروی پناهنده شوی جای دیگری، یا بمیری، مگر میشود؟ اصلا چرا…
مطلب مشابه: بیوگرافی و بهترین فیلم های ترانه علیدوستی؛ درباره ازدواج و طلاق و زندگی شخصی
بهترین فیلم های فرشته حسینی
اگر در کنار زندگی شخصی و هنری این بازیگر دوست دارید تا بهترین فیلم و سریال های حسینی را نیز بشناسید، در ادامه متن همراه ما باشید.
سونامی
- سال انتشار: 1398
- ژانر: اجتماعی
- کارگردان: میلاد صدرعاملی
- بازیگران: فرشته حسینی، بهرام رادان ، مهرداد صدیقیان، علیرضا شجاع نوری، رعنا آزادی ور، علیرضا استادی، امیرمهدی ژوله، محمدرضا غفاری
- امتیاز در ای ام دی بی: 4.8
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
این فیلم درام ورزشی، یکی از بهترین کارهای خانم حسینی است که در آن با بهرام رادان همبازی بوده است. این فیلم به مسائل مهمی همچون پناهنگی و بحران مهاجر میپردازد. سبکنو دیدن این فیلم را به شما عزیزان پیشنهاد میکند.
خلاصه داستان فیلم سونامی
محوریت روایت فیلم درباره زندگی یک تکواندوکار (با بازی بهرام رادان) است. در آخرین اردوی تیم ملی تکواندو، سه تن از بهترین بازیکنان تیم در دانمارک پناهنده شده و به ایران بازنگشتند. این فرصتی است که خسروی، سرمربی قدیمی و کهنه کار، بعد از سالها بازگردد و کار نیمهتمامش را به پایان برساند. دشوارترین انتخاب او اما بین بهداد مقیمی، نفر اول دنیا و تنها بازمانده تیم مرتضی نژادی، شاگر قدیمیاش است…
هفت و نیم
- سال انتشار: 1397
- ژانر: اجتماعی، خانوادگی
- کارگردان: نوید محمودی
- بازیگران: فرشته حسینی، ندا جبرائیلی، شادی مختاری، آتیه جاوید؛ قصه نگار: هستی مهدوی، محمدرضا غفاری؛ قصه ناهید: آناهیتا افشار
- امتیاز در ای ام دی بی: 6
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
این فیلم درباره زندگی رفقای افغانی است که داستان به صورت غیرخطی زندگی هر یک از کاراکترهایش را پیش میبرد. فرشته حسینی به عنوان بازیگر اصلی در این فیلم حضور دارد.
خلاصه داستان فیلم هفت و نیم
ماجرای زندگی هفت دختر افغانی و ایرانی را در هفت قسمت به صورت سکانس پلان روایت میکند و قصه دخترانی است که جمعه شب مراسم عروسی آنها برگزار شود اما هر کدام از آنها به نوعی درگیر مسئلهای هستند…
چرا گریه نمیکنی؟
- سال انتشار: 1400
- ژانر: درام، اجتماعی، خانوادگی
- کارگردان: علیرضا معتمدی
- بازیگران: علیرضا معتمدی، فرشته حسینی، باران کوثری، هانیه توسلی، علی مصفا، مانی حقیقی، لیندا کیانی، نهال دشتی، امیرحسین فتحی
- امتیاز در ای ام دی بی: 5.7
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
مرگ یکی از مهمترین موضوعات جهان فلسفه است. این فیلم نیز با مضامین فلسفی به خصوص مرگ ساخته شده است که شاید دیدنش برای طرفداران فلسفه جالب باشد.
خلاصه داستان فیلم چرا گریه نمیکنی؟
چرا گریه نمیکنی؟ روایت زندگی فردی به نام علی شهناز است که پدر و مادر خود را از دست داده و خود را موظف به مراقبت از برادر کوچکترش که بهتازگی ازدواج کرده میداند. اما بنا بر اتفاق و حادثهای برادر کوچک او نیز از دنیا میرود. علی شهناز حال در یاس و ناامیدی بر پیله تنهایی خود تمام احساسهای جهان را از خود دور کرده و به پوچی مطلق رسیدهاست.
در این میان مهمترین معضل او این است که گریه نمیکند! تمامی توصیه همراهان از دوست و همکار او گرفته تا عمهاش و دختری که با او رابطه عاطفی جدیدی را آغاز کردهاست و همزاد او که شتربانی در یکی از نقاط کویری فلات مرکزی کشور است؛ در مواجهه با او تمام هم و غمشان را بر این گذاشتهاند که در نهایت امر او را به گریه کردن دعوت کنند و مدام از او میپرسند چرا گریه نمیکنی؟…
دسته دختران
- سال انتشار: 1402
- ژانر: جنگی ، درام
- کارگردان: منیر قیدی
- بازیگران: فرشته حسینی، نیکی کریمی، پانتهآ پناهیها، هدی زینالعابدین
- امتیاز در ای ام دی بی: 4.5
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
با شروع جنگ ایران و عراق، مردان و پسران زیادی عازم جبهههای نبرد شدند. فیلمهای زیادی نیز در این باره ساخته شده است. اما تا به کنون فیلم درخوری از حضور بانوان و دختران ایرانی در جنگ با عراق ساخته نشده است. این فیلم جذاب با بازی نیکی کریمی و فرشته حسینی به این موضوع جذاب میپردازد.
خلاصه داستان فیلم دسته دختران
این فیلم راوی مقاومت و ایثار زنان در روزهای پرتلاطم ابتدایی جنگ است و با بازسازی تصاویر زنده و مستند از نبرد خانه به خانه خرمشهر، اولین تصویر سینمایی با نگاه زنانه از آن مقاومت را خلق کردهاست…
یلدا
- سال انتشار: 1397
- ژانر: خانوادگی، درام
- کارگردان: مسعود بخشی
- بازیگران: فرشته حسینی، صدف عسگری، بهناز جعفری، فرشته صدرعرفایی، بابک کریمی، فروغ قجابگلی، آرمان درویش
- امتیاز در ای ام دی بی: 3.4
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
این فیلم جنایی درام، یکی از بهترین کارهای فرشته حسینی است که در سال 1397 اکران شد. کارگردانی این فیلم را مسعود بخشی به عهده داشته و همچنین بازیگرانی همچون صدف عسگری و بابک کریمی در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
خلاصه داستان فیلم یلدا
فیلم یلدا در مورد زن جوانی به نام مریم کمیجانی است که به دلیل قتل شوهرش ناصر، به مرگ محکوم شده است. مریم در شب یلدا به استودیوی یک برنامه تلویزیونی آورده شده تا بتواند توسط فرزند مقتول بخشیده شود اما وقوع ماجراهای غیرمنتظره در صحنه و پشت صحنه چالشهای جدی را به وجود میآورد که…
قورباغه
- سال انتشار: 1398
- ژانر: اجتماعی، جنایی
- کارگردان: هومن سیدی
- بازیگران: نوید محمدزاده، فرشته حسین، صابر ابر، سحر دولتشاهی، مهران غفوریان، آناهیتا افشار
- امتیاز در ای ام دی بی: 8.2
- امتیاز در راتن تومیتوز: _
و در پایان این شما و این هم بهترین اثر فرشته حسینی از نگاه سبکنو. او در این سریالِ جذاب با نوید محمدزاده آشنا شد که این آشنایی به ازدواج انجامید.
خلاصه داستان سریال قورباغه
در روز چهارشنبه سوری سه دوست به نامهای رامین (صابر ابر)، فرید (اشکان حسن پور) و جواد (شهروز دل افکار) بعد از ربودن اسلحه یک مأمور زخمی، دست به سرقت از نوری (نوید محمدزاده)، همکلاسی دوران کودکی رامین که به فردی پولدار و مرموز تبدیل شدهاست میزنند، اما این اتفاق مسیر زندگی آن سه جوان را دستخوش تغییراتی میکند…
سخن پایانی
بسیار خرسندیم که تا پایان همراه ما بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم به زندگی شخصی و هنری فرشته حسینی پرداخته و همچنین ما در ادامه متن بهترین فیلمهای او را به شما عزیزان معرفی کردیم. در پایان امیدواریم از خواندن این مقاله و همچنین دیدن فیلمهای معرفی شده نهایت لذت را ببرید.
نظرات کاربران