انشا خانه و خانواده با مقدمه، بدنه و نتیجه گیری برای پایه های مختلف

در این مطلب چند انشا خانه و خانواده را به همراه مقدمه، بدنه و نتیجه گیری برای پایه های مختلف تحصیلی ارائه کرده ایم.

انشا خانه و خانواده با مقدمه، بدنه و نتیجه گیری برای پایه های مختلف

انشا خانه برای پایه هفتم

همه انسان ها از آغاز پیدایش همیشه به دنبال جایی بودند تا در آن مکان از گزند حیوانات وحشی، باد، باران، برف، سرما و آفتاب در امان باشند و آسیب نبینند.

انسان های نخستین به دلیل نبود امکانات و تجهیزات، غارها را برای زندگی و محل استراحت خود انتخاب کردند و کم کم با توجه به نیاز های آن دوران خانه هایی ابتدایی برای خود ساختند، ولی با پیشرفت بشر و گذشت زمان شکل خانه ها هم تغییر کرد و به اشکالی که امروزه در شهر ها و روستا ها می بینیم در آمد.

امروزه خانه ها در مناطق مختلف، با توجه به شرایط آب و هوایی آن منطقه با یک دیگر فرق داشته در شکل های مختلفی ساخته می شوند.

مثلا خانه های روستایی بیش تر با چوب، گِل، سنگ و … ساخته می شوند و صفا و صمیمت خاصی دارند.

خانه ها از نظر اندازه نیز با هم تفاوت دارند، بعضی از آن ها بزرگ تر و بعضی دیگر کوچک تر هستند.

مثلا خانه هایی که در شهر ها ساخته می شوند در شکل های آپارتمانی و ویلایی هستند، مصالح این خانه ها نیز با خانه های روستایی متفاوت است.

اما خانه ها با همه ی تفاوت هایی که با هم دارند در یک چیز مشترک هستند، آن ها محل امنی برای اعضای یک خانواده هستند.

خانه ها به هر شکل و اندازه ای که ساخته شوند، چه در شهر باشند و چه در روستا، جایی هستند که همه ی اعضای یک خانواده را در کنار هم و زیر یک سقف جمع می کنند.

جایی که در آن همه به هم عشق می ورزند و یک دیگر را دوست دارند، خانه جایی است که هر کدام از ما در هر کجای دنیا که باشیم می دانیم در آن کسانی هستند که ما را دوست دارند و چشم به راه بازگشت مان هستند.

ما در هیچ کجا به اندازه ی خانه ی خودمان احساس آرامش و امنیت نداریم، و هر جا که برویم دوست داریم زودتر به خانه ی خودمان باز گردیم.

من نیز مانند همه، عاشق خانه ای هستم که در آن همراه خانواده ام زندگی می کنم، هر روز صبح با طلوع آفتاب در مکانی که خانه ی من است بیدار می شوم و آرزو می کنم که تمام انسان ها سقف محکمی بالای سرشان داشته باشند که نامش خانه است.

انشا در مورد خانه و خانواده سالم

مقدمه: وقتی به زندگی مردان بزرگ خوب و دقیق نگاه  و یا مطالعه می کنیم، می بینیم که همگی دارای پدر و مادری مذهبی، متعهد و اهل قرآن و نماز بوده اند پس خانواده‌ای که اهل خداشناسی و ایمان باشد میتواند کودکانی سالم تربیت کند.

بدنه: پدر و مادر وقتی اهل خدا شناسی و حق الناس باشند و بر نماز اول وقت حساس باشند، کودکانی سالم، متعهد و وظیفه شناس تحویل جامعه می دهند. کودکان و فرزندانی که در مدرسه و جامعه به اموال عمومی آسیب نمی رسانند و همیشه در پی راهی هستند که درسشان را خوب و دقیق بخوانند و برای آینده خود و کشورشان برنامه مهم دارند.

خانواده وقتی از سنین کودکی فرزند دلبندشان  را در مجالس امام حسین ببرند و برایش از ائمه و داستان های قرآنی بگویند، فرزند با همه وجودش به خدا و پیامبر و قرآن عشق ورزیده و زندگی سالم و خوبی را در پیش می گیرند.

خانواده می تواند تمامی مهارت های مورد نیاز یک کودک را یاد گرفته و با عشق و مهربانی از طریق اعمال و رفتار و به شیوه کاملا عملکردی به او هم بیاموزند. خانه رکن و تکیه گاه یک کودک است، وقتی یک فرد در اجتماع احساس تنهایی و بی پناهی می کند، خانواده با آغوش باز از او استقبال کرده و با همه وجود نقاط ضعفش را یافته و به رفع این مشکل کمک می کنند.

خانه مهد لبخند، گهواره خوشی، مأمن آرامش و آسایش بوده و فرد را شاد و بشاش تربیت کرده و به سمت جامعه راهی می کند. پدر و مادر باید به کودک بیاموزند که در جامعه با چه موانع و یا چالش هایی مواجه می گردند و راه های مقابله با آن موانع را به فرزندان خود بیاموزند.

خانواده مرکز دوستی، خوشی، شادی بوده و فرد با تربیت در این کانون گرم پا به جامعه گذاشته و همه این رفتارهای مثبت را در میان مردم نشر می کند و به شادی و خنده جامعه هم کمک می کند. خانه هسته دین، زندگی، علم، دانایی، تعالی، بندگی بوده که پدر و مادر و کودکان در کنار هم به دست می آورند.  

نتیجه گیری: دنیا به روی کانون خانواده بنا شده و چنانچه این نهاد تهدید شود کل یک جامعه تهدید خواهد شد، افراد خانواده باید با تمام وجود به هم عشق ورزند و با هم متحد باشند و تلاش و هدف مشترک داشته باشند.

انشا در مورد خانه و خانواده

مقدمه: سه چیز در مورد انسان وجود دارد که خودش در آن نقشی ندارد، قیافه، خانواده و وطن، انسانی در یک خانواده متولد می شود و پدر و مادرش قابل تعویض و یا معامله نیستند.

بدنه: خانواده کانون مهر، مهرورزی، باور، رویش، تکامل و رشد است که هر فردی در آن رشد جسمانی، عقلانی، اجتماعی یافته و پس از اینکه وارد مدرسه شد از اولین نهاد کمی جلوتر رفته و پا به نهاد دوم می گذارد. این کانون گرم با آموزش مهر و دوستی و اخلاق نیکو و مسئولیت پذیری، کودک را راهی اجتماع کرده و از او می خواهد که تعهداتش را خوب و دقیق انجام دهد.

کودک در آغوش پدر و مادر طعم مهربانی و دوستی را چشیده و همواره دوست دارد در کنار پدر و مادر بهترین روزهای عمر را سپری کند. خانواده می‌تواند یک تکیه گاهی امن، مطمئن و قابل اعتماد برای هر فرد باشد تو زمینه راست و تعالی را برای هر فرد مهیا سازد چنانچه خانواده بتواند کودک خود را درست تربیت نماید، او وقتی پای به جامعه می گذارد فردی با احساسات درست، خلاق، قابل اعتماد و مسئولیت پذیر است.

خانواده به عنوان بهترین و دلسوزترین و امن ترین برای هر فرد محسوب شده و هر شخص در این محیط می تواند تربیت دینی، اخلاقی و اجتماعی خود را تکامل ببخشد. وقتی فردی وارد اجتماع می گردد شخصیت و رفتارش نشان دهنده نوع تربیت و اخلاق و رفتار آن خانه و خانواده می باشد که از طریق تربیت فرزند نمود پیدا می کنند.

پدر و مادر و فرزندان در مقابل هم مسئولیت ها و وظایفی دارند، پدر و مادر باید علاوه بر انتخاب نام نیکو تمامی شرایط اقتصادی برای امور زندگی و ادامه تحصیل را برای فرزند خود مهیا ساخته و در تربیتش کوشا باشند.

در مقابل فرزند هم باید به پدر و مادر احترام گذاشته و هیچگاه این دو فرشته را ناراحت نکند که همانا رضایت خداوند در رضایت پدر و مادر است.

نتیجه گیری : خانواده کانون انسان سازی است چه بسیار افرادی که در میان خانواده های سالم رشد کرده و در پیشرفت کشور نقش فعالی داشته اند. اگر خانواده در تربیت کودک خود کوشا باشد حتما نتایج به دست خواهد آمد.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *