اینفلوئنسر مارکت کیست؟ انواع اینفلوئنسر و وظایفی که دارد

اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از تاثیرگذارترین و شناخته‌شده‌ترین زیرشاخه‌های بازاریابی است که امروزه محبوبیت بسیاری دارد. بازاریابی یکی از پرکاربردترین اصطلاحات در دنیای تجارت است و امروزه هیچ فعالیت تجاری نمی‌تواند بدون آن دوام آورد. منظور از بازاریابی در اینجا فعالیت‌هایی است که توسط یک شغل با هدف تبلیغ محصول یا خدمات مختلف انجام می‌گیرد. بازاریابی انواع مختلفی ازجمله بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی وابسته، بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی برند و اینفلوئنسر مارکتینگ و… دارد که هدف از انجام تمام آن‌ها، شناخت بهتر مشتریان و درک نیازهای آن‌ها است. در ادامه به بررسی کامل و دقیق اینفلوئنسر مارکتینگ می‌پردازیم و درنهایت اینفلوئنسر مارکت را معرفی می‌کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟

همانطور که گفتیم اینفلوئنسر مارکتینگ روشی است که در آن یک اینفلوئنسر یا یک برند جهت معرفی محصولات آن‌ها را معرفی‌ می‌کند. جالب است بدانید که در گذشته بطورمعمول از سلبریتی‌های معروف حوزه‌ی سینما، موسیقی، ورزش و… جهت معرفی محصولات مختلف کمک گرفته میشد. اما امروزه با گسترش شبکه‌های اجتماعی، شما در هر حوزه‌ای می‌توانید اینفلوئنسر پیدا کنید. در سطح دنیا و ایران اینستاگرام به‌عنوان اولین و بهترین فضا برای اینفلوئنسر مارکتینگ معرفی‌ و شناخته می‌شود. البته در دو سال گذشته تیک تاک هم در کشورهای مختلف جز ایران با استقبال زیادی مواجه شده است.

برای انجام اینفلوئنسر مارکتینگ دیگر نیاز نیست به سراغ سلبریتی‌های خیلی معروف بروید. چراکه اینفلوئنسرهایی که در یک حوزه تخصصی کار می‌کنند، نتایج بسیار بهتری برای کسب‌وکارهای مختلف دارند. این گروه از اینفلوئنسرها تعداد بسیار کمی فالوور دارند، اما فالوورها به آن حوزه تخصصی علاقه دارندخو مشتری احتمالی به شمار می‌آیند. البته هزینه تبلیغات این چنین اینفلوئنسرهایی نسبت به سلبریتی‌های معروف نیز بسیار کم‌تر است.

اینفلوئنسر مارکت کیست؟ انواع اینفلوئنسر و وظایفی که دارد

اینفلوئنسر مارکتینگ از کجا شروع شد؟

در اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، زمانی که سرویس اشتراک گذاری ویدئویی یوتیوب توسط گوگل خریداری شد، عده‌ای در یوتیوب شروع به فعالیت کردند و توانستند توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کنند. این ویدئوها بارهاخو بارها تماشا و به اشتراک گذاشته میشدند. با گذشت زمان و گسترش شبکه‌های اجتماعی، این روند تبدیل به یک روال عادی و جدانشدنی شد و تعداد بسیار زیادی تصمیم به ورود به این حوزه گرفتند.

اینفلوئنسر مارکت کیست؟ انواع اینفلوئنسر و وظایفی که دارد

اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران

همانطور که می‌دانید تبلیغات رسمی شبکه‌های اجتماعی در ایران قابل اجرا نیست. به همین جهت تنها راه و روش تبلیغات در این شبکه‌ها در ایران، اینفلوئنسر مارکتینگ است. درنتیجه این امر بازاریابی به این روش هر روزه اهمیت بیش‌تری می‌یابد.

جهت اجرای کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران باید به سراغ اینفلوئنسرها رفت و به آن‌ها سفارش تبلیغ داد. اینفلوئنسر مارکتینگ یک صنعت نوپا در ایران است که با سرعت سرسام‌آوری در حال گسترش است. این نوع بازاریابی به روش‌های مختلف نظیر؛ تبلیغات تلویزیونی، بیلبوردهای سطح شهر و… امکان‌پذیر است. اما ساده‌ترین و موثرترین نوع آن، بازاریابی دهان به دهان است که تقریباً تمام ما آن را تجربه کرده‌ایم.

اینفلوئنسر چیست؟

بطورکلی هر شخصی که بتواند بر روی دیگران تأثیر بگذارد را اینفلوئنسر می‌نامند. اما در سمت دیگر در دنیایی شبکه‌های اجتماعی به افرادی که تعداد فالوور زیاد به همراه تعامل زیاد دارند، اینفلوئنسر می‌گویند. این افراد بر علایق و نیازهای فالوورهای خود تأثیر بسیاری می‌گذارند.

اینفلوئنسرها بر اساس تعداد فالوور به گروه‌های مختلف تقسیم می‌شوند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که هیچ استاندارد یا قانونی برای این دسته‌بندی‌ها وجود ندارد. اما مطابق با یک قاعده نانوشته می‌توان آن‌ها را به دسته‌های زیر تقسیم و گروه‌بندی‌ کرد:

نانو اینفلوئنسر

منظور از نانو اینفلوئنسر افرادی است که پیچ آن‌ها کم‌تر از ده هزار فالوور دارد. این افراد برای معرفی‌ شما مبلغ زیادی دریافت نمی‌کنند، به همین جهت شما می‌توانید در عین حال با صدها نانو اینفلوئنسر همکاری کنید و مخاطب‌های بیش‌تری را مورد هدف قرار دهید.

میکرو اینفلوئنسر

به افرادی که پیچ آن‌ها بین ۱۰ هزار تا ۱۰۰ هزار فالوور دارد، میکرو اینفلوئنسر گفته می‌شود. تعداد محدود فالوورهای این گروه به دلیل تخصصی‌بودن زمینه فعالیتشان است که ارتباط خیلی نزدیکی با یکدیگر دارند.

امروزه برخی از میکرو اینفلوئنسرها برندهای مختلف را بصورت رایگان معرفی می‌کنند. البته این در حالی است که برخی دیگر در ازای یک مبلغ مشخص این امر را انجام می‌دهند. خوب است بدانید که اگر برند شما هیچ ارتباطی به مخاطب‌های میکرو اینفلوئنسرها نداشته باشد، صرف‌نظر از هزینه‌ای که حاضرید بپردازید، هیچ تبلیغی برای شما انجام نخواهند داد.

ماکرو اینفلوئنسر

منظور از ماکرو اینفلوئنسر افرادی است که پیچ آن‌ها ۱۰۰ هزار تا یک میلیون نفر فالوور دارد. افرادی نظیر؛ سلبریتی‌های درجه ۲ یا افراد متخصص که تعداد فالوور آن‌ها تا یک میلیون است، در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند. ماکرو اینفلوئنسرها محبوبیت بسیار بالایی دارند و می‌توانند بازدهی بالایی برای برند شما داشته باشند.

برخی از افراد با خرید فالوورهای تقلبی ممکن است در گروه ماکرو اینفلوئنسرها قرار گیرند، به همین جهت علاوه بر تعداد فالوور حتماً میزان تعامل پیچ اینفلوئنسر موردنظر خود را نیز حتماً بررسی نمایید.

مگا اینفلوئنسر

تعداد فالوور این اینفلوئنسرها بیش از یک میلیون نفر است. افرادی که در این دسته قرار می‌گیرند، بطورمعمول سلبریتی‌هایی هستند که عموماً شهرت خود را در دنیای آفلاین به دست آورده‌اند و یا افرادی هستند که به وسیله‌ی فعالیت خود در دنیای آنلاین و فعالیت‌های اجتماعی مشهور شده‌اند. این افراد اغلب با برندهای بزرگ و معروف همکاری دارند و به ازای معرفی شما در یک پست مبلغ بالایی دریافت می‌کنند.

مگا اینفلوئنسرها جهت همکاری با برندها بسیار محتاطانه عمل می‌کنند و به هر فردی بله نمی‌گویند. درنهایت برای ارتباط با این گروه از اینفلوئنسرها باید با مدیر برنامه آن‌ها تماس گرفت و مراحل مختلف پروژه را با وی پیش برد.

انواع اینفلوئنسر بر اساس نوع محتوا

اینفلوئنسرها را از لحاظ نوع محتوایی که تولید می‌کنند نیز به انواع و گروه‌بندی مختلف تقسیم می‌شوند که بطورکلی عبارتند از:

  • بلاگرهای شبکه‌های اجتماعی
  • محتواسازهای ویدیوئی
  • پادکسترها
  • بلاگ نویس‌ها

بلاگرهای شبکه‌های اجتماعی

امروزه کم‌تر کسی را می‌توان پیدا کرد که در زمینه‌ای صاحب نظر باشد و در شبکه‌های اجتماعی فعالیت نداشته باشد. البته در این میان افرادی هم هستند که از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان یک پلتفرم جهت معرفی برند خود استفاده می‌کنند و به این ترتیب تبدیل به یک میکرو اینفلوئنسر می‌شوند.

محتواسازهای ویدئویی

همانطور که می‌دانید مخاطب‌ها علاقه بسیاری به محتواهای تصویری و ویدئویی دارند. درنتیجه اینفلوئنسرهای بسیاری در وب‌سایت، آپارات یا یوتیوب حضور دارند. یکی از آشناترین و محبوب‌ترین محتواساز ویدیوئی، میا در یوتیوب است که بازی‌های ویدئویی را بررسی می‌کند و گاهی هم ویدئوهای طنز تهیه و تولید می‌کند.

پادکسترها

پادکست نوعی محتوای پرتابل به شمار می‌آید. به این معنا که شما هرکجا که باشید، به آن دسترسی دارید یا به عبارت دیگر مخاطب در هر حالتی می‌تواند به پادکست گوش کند و صدای ما را بشنود. یکی از بهترین و موثرترین روش‌های اینفلوئنسر مارکتینگ، کانال‌های پادکست است که مخاطب‌های مخصوص به خود را دارد. برای مثال یکی از پر مخاطب‌ترین کانال‌های پادکست ایرانی، چنل بی است که گوینده آن، علی بندری، ارتباط نزدیکی با مخاطبان خود برقرار کرده است. جالب است بدانید که محبوبیت این چنل تا حدی است که کمپانی معروف و قدیمی بوتان هم محصولات جدید خود را توسط آن معرفی کرده است.

بلاگ‌نویس‌ها

هریک از این اینفلوئنسرها وب‌سایت خود را دارند و در آنجا برای مخاطب‌های خود بصورت تخصصی می‌نویسند. جهت همکاری با آن‌ها شما می‌توانید از روش‌های پست مهمان و پست اسپانسری استفاده نمایید. لازم به ذکر است که بلاگ‌نویس‌ها جهت پروموت کردن خود از فضای مجازی استفاده می‌کنند و یک فرصت خوب برای اینفلوئنسر مارکتینگ‌ها هستند. البته همانطور که می‌دانید امروزه افراد کم‌تر از قبل محتوای متنی می‌خوانند. به همین خاطر بلاگ نویس‌ها سبک خود را عوض کرده‌اند یا اینکه از طریق محتواهای تصویری با مخاطب‌های خود ارتباط برقرار می‌کنند.

انواع اینفلوئنسر بر اساس میزان تأثیرگذاری

اینفلوئنسرها را بر اساس میزان اثرگذاربودن می‌توان به دو گروه سلبریتی‌ها و رهبران یک حوزه کاری تقسیم و گروه‌بندی کرد.

سلبریتی‌ها

اولین نسل اینفلوئنسرها، سلبریتی‌ها و افراد معروف هستند که امروزه اهمیت خود را در اینفلوئنسر مارکتینگ تا حد بسیار زیادی از دست داده‌اند. برندها بر این باور هستند که یک سلبریتی تنها زمانی در پروموت یک محصول موفق می‌شود که برند خود را تبلیغ کند. البته کمپانی‌های بزرگ همچنان به همکاری با این سلبریتی‌ها ادامه می‌دهند و کاملاً راضی هستند. سلبریتی‌ها با وجود تعداد بسیار زیادی مخاطب، تعامل و تأثیر کمی دارند.

رهبران یک حوزه کاری

این گروه از افراد رهبران حوزه‌ی کاری خود محسوب می‌شوند و مخاطب‌ها بی چون و چرا صحبت‌های آن‌ها را قبول دارند. لازم به ذکر است که میزان تأثیرگذاری این گروه از افراد به شبکه‌های اجتماعی خلاصه نمی‌شود.

اینفلوئنسر مارکت کیست؟ انواع اینفلوئنسر و وظایفی که دارد

مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ

همانطور که گفتیم اینفلوئنسر مارکتینگ با هدف از بین‌بردن حس منفی یا سرشدگی نسبت به تبلیغات ایجاد شده است. به کمک اینفلوئنسر مارکتینگ می‌توان مخاطبان و مشتریان بالقوه را بصورت غیرمستقیم ترغیب به خرید محصول کرد.

اینفلوئنسر مارکتینگ مزایای بسیاری برای کسب‌وکارها به همراه دارد. برای مثال این روش یک استراتژی بازاریابی موثر می‌سازد و دستیابی به اهداف تجاری را ساده‌تر و سریع‌تر می‌کند. در ادامه به معرفی و بررسی مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ می‌پردازیم.

افزایش آگاهی از برند

اغلب بازاریاب‌ها از اینفلوئنسر مارکتینگ جهت گسترش برند خود استفاده می‌کنند. چراکه اینفلوئنسرها می‌توانند داستان برند شما را برای فالوورهای خود تعریف و مزیت‌ها و ارزش‌های پیشنهادی را بازگو کنند. درنتیجه این امر برند موردنظر به خوبی شناخته می‌شود. بطورکلی می‌توان گفت صحبت راجع به یک برند در شبکه‌های اجتماعی، علاوه بر گسترش برند، موجب افزایش تمایل خرید فالوورها نیز می‌شود.

بهبود استراتژی محتوایی

اینفلوئنسر مارکتینگ‌ها می‌توانند پست‌های شما را در شبکه‌های اجتماعی زنده کنند. به این معنا که شما می‌توانید پست‌های آن‌ها را بازنشر کنید یا اینکه از فالوورهای آن‌ها بخواهید در رابطه با پست و محصولات شما نظر دهند.

به دست‌آوردن سرنخ‌های باکیفیت

همانطور که احتمالاً می‌دانید کاربران بطورمعمول نسبت به محصولاتی که بلاگر مورد علاقه آن‌ها معرفی می‌کند، احساس بسیار بهتری دارند. درنتیجه این امر تمایل بیش‌تری به خرید آن‌ها نیز دارند. یکی از مهم‌ترین مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ، ایجاد سرنخ جهت جذب مشتری است. اینفلوئنسر مارکتینگ‌ها نسبت به کانال‌های بازاریابی، سرنخ‌های بسیار باکیفیت‌تری ارائه می‌دهند.

مقرون به صرفه بودن

اینفلوئنسر مارکتینگ نسبت به بسیاری از کانال‌های تبلیغاتی بسیار مقرون به صرفه است. چراکه در روش‌های دیگر باید بصورت مرتب بودجه تزریق کرد. برای مثال در تبلیغات گوگل ادز شما باید به ازای هر کلیک هزینه آن را پرداخت نمایید و زمانی که حساب شما شارژ نشود، بلافاصله تبلیغات شما ناپدید می‌شوند.

در اینفلوئنسر مارکتینگ شما تنها یک‌بار هزینه می‌کنید و در صورتی که از یک استراتژی درست برای آن استفاده کرده باشید، تا مدت‌ها نتایج آن را مشاهده خواهید کرد. البته شما در این شرایط با انتخاب درست اینفلوئنسر می‌توانید هزینه بسیار کم‌تری نیز پرداخت نمایید.

شایان ذکر است که نرخ بازگشت سرمایه در اینفلوئنسر مارکتینگ نسبت به دیگر روش‌ها بسیار بالاتر است. به عبارت دقیق‌تر مطابق با بررسی‌های انجام‌شده برندها به ازای هریک دلار سرمایه‌گذاری در اینفلوئنسر مارکتینگ، بیش از پنچ دلار درآمد کسب می‌کنند.

اشتباهات رایج در اینفلوئنسر مارکتینگ که می‌تواند کسب‌وکار شما را فلج کند

همانطور که گفتیم اینفلوئنسر مارکتینگ امروزه به کسب‌وکارها کمک بسیاری می‌کند. اما این نکته را در نظر داشته باشید که اگر به درستی انجام نگیرد، ممکن است آن‌ها را بصورت کامل فلج کند. بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین اشتباهات بهره‌گیری از اینفلوئنسر مارکتینگ عبارت است از:

۱_فقدان یک برنامه بازاریابی دقیق

یک بازاریابی تأثیرگذار تنها به کمک یک برنامه دقیق و حساب‌شده امکان‌پذیر است. این برنامه‌ به شما نشان می‌دهد که دقیقاً چه می‌خواهید و باید چه کار کنید. درنتیجه این امر بهتر است پیش از شروع کار با یک اینفلوئنسر، یک چشم‌انداز و برنامه از کمپین بازاریابی موردنظر خود در ذهن داشته باشید. البته حتماً اهدافی واقع‌بینانه و قابل دسترس برای خود تنظیم نمایید.

بطورکلی می‌توان گفت داشتن یک برنامه دقیق به شما میزان مشخصی انگیزه جهت دستیابی به اهدافتان می‌دهد.

۲_تنها بر روی تعداد فالوور تمرکز نکنید

همانطور که می‌دانید امروزه اولین دلیل جهت انتخاب یک اینفلوئنسر توسط هر شرکت یا مارک، تعداد فالوورهای آن در شبکه‌های اجتماعی است. این نکته را در نظر داشته باشید که تعداد فالوور یک مسئله بسیار مهم است، اما تنها عامل جهت همکاری با یک اینفلوئنسر نیست.

برای آنکه شما بتوانید در بازاریابی بصورت تاثیرگذار عمل کنید، یک شخص قابل اطمینان و ایده‌آل برای این امر باید انتخاب نمایید. به همین جهت اگر تنها بر روی تعداد دنبال کنندگان وب تمرکز کنید، به احتمال بسیار زیاد نرخ تعامل را نادیده خواهید گرفت.

بطورکلی می‌توان گفت داشتن تعداد زیادی فالوور در اینستاگرام یا هر شبکه اجتماعی کافی نیست. چراکه اینفلوئنسر کسی است که بتواند مخاطبین خود را تحریک به استفاده بیش‌تر از یک کمپین کند.

جالب است بدانید که گاهی افراد و پیچ‌های با فالوور کم‌تر تعامل بیش‌تری نسبت به افراد با فالوور بالا دارند.

۳_همکاری را تبدیل به یک معامله یکبارمصرف نکنید

اگر یک کمپین تاثیرگذار و موقق را به کمک یک اینفلوئنسر آغاز کرده‌اید و نتیجه قابل قبولی به دست آورده‌اید، اما قصد دارید در برنامه‌های بعدی خود از شخص دیگر کمک گیرید، این نکته را در نظر داشته باشید که این امر یک سناریوی رایج در میان بسیاری از بازاریان است که تلاش می‌کنند مانند وعده‌های غذایی مختلف در یک منو، اینفلوئنسر و فعالان شبکه‌های اجتماعی خود را تعویض کنند. این امر در حقیقت بسیار سرگرم‌کننده است، اما برای تجارت اصلا مناسب نیست. بطورکلی به‌عنوان یک بازاریاب و صاحب یک برند و شرکت، اگر به کمک یک اینفلوئنسر در حوزه بازاریابی موفق شدید، تا حد امکان یک رابطه طولانی‌مدت در تجارت برقرار نمایید.

۴_پایبندبودن به یکی از رسانه‌های اجتماعی

همانطور که می‌دانید هر زمان شما در تمامی پلتفرم‌ها و برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی حضور داشته باشید، در یکی موفق‌تر از بقیه خواهید بود. به همین جهت بازاریابان در تلاش هستند افرادی را بیابند که در هریک از پلتفرم‌ها و رسانه‌های اجتماعی موفق باشند و موجب توسعه بازاریابی آن‌ها شوند.

۵_اینفلوئنسری را انتخاب نکنید که با حوزه تجارت شما هم‌خوانی نداشته باشد

هنگام انتخاب یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که یک ارتباط عمیق بین اینفلوئنسر و زمینه کاری شما وجود دارد و این همان چیزی است که موجب می‌شود مردم از شما خرید کنند یا اینکه به خدمات شما روی آورند. بطورکلی شما باید دنبال برقراری ارتبغبین محصول و خدمات خود با سبک زندگی ایتفلوئنسر موردنظر خود باشید تا بتوانید از این طریق مردم را مجاب به خرید نمایید.

۶_حتما این نکته را در نظر داشته باشید که فالوورهای اینفلوئنسر شما واقعی باشند

بدون شک خرید فالوور تا به امروز به گوش شما خورده است. امروزه برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی از طریق سایت و شرکت‌های مختلف اقدام به خرید فالوور تقلبی می‌کنند. جهت ارتقای تجارت خود، شما باید یک اینفلوئنسر با تعداد واقعی فالوور پیدا کنید.

خوب است بدانید که امروزه روش‌های بسیاری جهت شناخت و تشخیص فالوورهای فیک از واقعی وجود دارد و برنامه‌های مختلف برای این امر ساخته شده است. البته شما می‌توانید با بررسی میزان لایک و کامنت‌های ۱۰ پست آخر اینفلوئنسر خود، میزان فالوور فیک را به سادگی تشخیص دهید.

چگونه اینفلوئنسر شویم؟

امروزه بسیاری از افراد علاقه به حوزه اینفلوئنسر مارکتینگ دارند، اما به راستی چگونه اینفلوئنسر شویم؟ بطورکلی برای این امر پیش از هرچیزی پلتفرم مورد علاقه خود را برحسب مهارت و علایق خود مشخص کنید. به این معنا که از خود بپرسید چرا تصمیم دارید در این حوزه فعالیت کنید؟ چه ارزش افزوده‌ای برای کسی که شما را دنبال می‌کند دارید؟ چه چیزی به مخاطب خود اضافه می‌کنید؟ در ادامه به معرفی و بررسی دقیق و کامل گام‌های اینفلوئنسر شدن می‌پردازیم.

۱_حوزه مورد علاقه و تخصص خود را پیدا کنید

همانطور که گفتیم برای اینفلوئنسرشدن و ورود به این حوزه باید پیش از هرچیزی ببینید اصلا به چه حوزه‌ای علاقه دارید. چراکه علاقه شما حرف اول را می‌زند و قرار است از این به بعد در رابطه با همان مطالعه کنید و اطلاعات کسب نمایید.

مخاطبان خود را در حوزه‌ی موردنظر خود پیدا کنید و در راستای رفع نیاز آن‌ها گام بردارید. به عبارت دقیق‌تر سوالات، خواسته‌ها و چالش‌های پیش‌روی مخاطبان خود را بشناسید و بطورکامل مطالعه نمایید. درنهایت نیز در همان راستا گام بردارید.

۲_شبکه اجتماعی هدف خود را پیدا کنید

در گام دوم شما باید شبکه اجتماعی مورد علاقه خود را پیدا کنید. چراکه مخاطبان شما در این فضا فعالیت دارند و دسترسی به آن‌ها ساده‌تر خواهد بود. مطابق با تحقیقات و بررسی‌های انجام‌شده شبکه‌های اجتماعی محبوب برای اینفلوئنسر مارکتینگ، اینستاگرام و لینکدین هستند. البته همه‌چیز به حوزه فعالیت شما بستگی دارد. برای مثال اگر شما یک اینفلوئنسر آرایشی و بهداشتی هستید، اینستاگرام بهترین و مناسب‌ترین فضا برای فعالیت است. اما اگر قصد انتشار محتوای مربوط به دیجیتال مارکتینگ دارید، لینکدین فضای بهتری به شمار می‌آید.

۳_سایر اینفلوئنسرهای فعال در حوزه خودتان را پیدا کنید

در دیجیتال مارکتینگ نیز همانند هر فضای دیگر باید اقدام به بررسی و آنالیز فضای خود کنید و یک ارزش افزوده تازه پیدا کنید. لازم به ذکر است که این اطلاعات می‌توانند یک وجه تمایز بین شما و دیگر رقبا باشند و درنهایت مخاطبان بیش‌تری پیدا کنید.

۴_نوع محتوایی که قصد تولید آن را دارید، مشخص نمایید

همانطور که می‌دانید شما به‌عنوان یک اینفلوئنسر باید اقدام به تولید محتوا نمایید. البته نوع این محتوا با توجه به پلتفرمی که انتخاب می‌کنید، مشخص خواهد شد. درنتیجه اگر قرار است در اینستاگرام فعالیت کنید، دستتان در تولید محتوا بسیار بازتر از دیگر شبکه‌های اجتماعی است و می‌توانید عکس و فیلم تولید و منتشر نمایید.

بطورکلی با انتخاب شبکه اجتماعی مناسب، همه‌چیز در رابطه با استراتژی که باید طراحی کنید، مشخص خواهد شد.

۵_محتوای خود را در زمان مناسب منتشر کنید

وقتی مخاطب خود را بشناسید، انتخاب زمان مناسب برای انتشار محتوا بسیار ساده‌تر خواهد بود. چراکه شما می‌دانید مخاطبتان در چه ساعاتی در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند. لازم به ذکر است که اگر مخاطب موردنظر شما، محتوا تولیدشده را نبیند، دیگر اهمیتی ندارد که کیفیت محتوا شما تا چه اندازه خوب است.

جمع‌بندی

در مطالب فوق به بررسی اینفلوئنسر مارکتینگ پرداختیم. همانطور که گفتیم یکی از تاثیرگذارترین و شناخته‌شده‌ترین زیرشاخه‌های بازاریابی است که امروزه محبوبیت بسیاری دارد. منظور از اینفلوئنسر در دنیای امروزی هر شخصی است که بر روی دیگران اثر می‌گذارد. درنهایت فراموش نکنید که اینفلوئنسرشدن دیگر مانند گذشته سخت و پیچیده نیست و هرکسی می‌تواند گام در این فضا بگذارد.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *