بلاگر کیست؟ چگونه کسب درآمد می کنند و چطور بلاگر شویم؟

امروزه رسانه‌های اجتماعی مختلف ازجمله اینستاگرام تحولی عمیق در عرصه کسب‌وکارها به وجود آورده‌اند و به انسان‌ها کمک می‌کنند که خیلی سریع‌تر و راحت‌تر بتوانند در حوزه‌هایی که علاقه دارند، شروع به فعالیت کنند. این روزها دوران تکنولوژی در ارتباط است و اینترنت تبدیل به یک جزو جدانشدنی زندگی‌ها شده است و تعداد بسیار زیادی از افراد محصولات خود را به این روش تبلیغ یا به اصطلاح بلاگ می‌کنند.

بلاگ‌کردن رایج‌ترین روش تبلیغ‌کردن است و به کسی که از این راه به معروفیت می‌رسد، بلاگر می‌گویند. به عبارت دقیق‌تر بلاگرها افرادی هستند که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند و به درآمد می‌رسند. در ادامه به بررسی کامل و دقیق بلاگر می‌پردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

بلاگر کیست؟

در گذشته به افرادی که وبلاگ‌نویسی را انجام می‌دادند، بلاگر می‌گفتند. چراکه مثل امروز شبکه‌های اجتماعی مختلف نظیر؛ اینستاگرام وجود نداشت و افراد جهت اشتراک گذاری محتواهای موردنظر خود باید از وبلاگ استفاده می‌کردند. با روی کارآمدن شبکه‌های اجتماعی ازجمله اینستاگرام افراد نوشتن در وبلاگ را کنار گذاشتند و به سراغ رسانه‌های اجتماعی خود جهت تولید محتوا رفتند. البته خوب است بدانید که در دنیای امروز شکل تولید محتوا بصورت کلی تغییر پیدا کرده است. برای مثال در گذشته تعداد بسیار زیادی محتوای متنی در وبلاگ منتشر می‌شد، اما در حال حاضر با موبایل‌های حرفه‌ای و قابلیت‌های اینستاگرام، محتواها بطورمعمول تصویری و ویدئویی هستند.

امروزه به افرادی که در یک حوزه خاص که به آن علاقه دارند در شبکه‌های اجتماعی ازجمله یوتیوب و اینستاگرام فعالیت دارند، بلاگر می‌گویند. بلاگرها با نام اینفلوئنسر و واینر معرفی و شناخته می‌شوند. اما شایان ذکر است که واینر و اینفلوئنسر زیرمجموعه مفهوم بلاگر هستند. چراکه در حوزه طنز، سبک زندگی و… تولید محتوا می‌کنند و از این طریق به شهرت می‌رسند.

یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین تفاوت‌های بلاگرها با واینرها و اینفلوئنسرها در این است که بلاگرها بطورمعمول شهرت زیادی ندارند و صفحات اجتماعی آن‌ها کم‌تر از ۱۰۰ هزار نفر فالوور دارد.

در حال حاضر هر فرد می‌تواند یک اکانت اینستاگرام یا یوتیوب داشته باشد، تصاویر موردنظر خود را آپلود کند و به مخاطبان خود در رابطه با چیزهایی که از آن‌ها اطلاع کافی دارد، آموزش دهد تا به این ترتیب تبدیل به یک بلاگر شود. شما به‌عنوان یک بلاگر اینستاگرام می‌توانید در رابطغبا محصولات خود، کتاب‌ها، اشعار، مشکلات اجتماعی و هرچیز دیگر شروع به تولید محتوا کنید. البته می‌توان گفت داشتن وبلاگ شخصی نسبت به شبکه‌های اجتماعی مزایای بسیار بیش‌تری دارد و ارزشمندتر است.

وبلاگ‌ چیست؟

وبلاگ نوعی وب‌سایت است که در آن یک نویسنده یا گروهی از نویسندگان نظرات خود را در رابطه با یک موضوع خاص به اشتراک می‌گذارند.

در سال۱۹۹۴ درست زمانی که وبلاگ‌ها شروع به کار کردند، شبیه به یک دفترچه خاطرات شخصی بودند که مردم زندگی روزمره خود را بصورت آنلاین در آن‌ها به اشتراک می‌گذاشتند. هر فرد می‌توانست در رابطه با زندگی خود صحبت کند یا اینکه کارهای خود را به اشتراک گذارد. با گذشت زمان افراد دریافتند که می‌توانند اطلاعات را به یک روش جدید و بصورت آنلاین انتقال دهند، درنتیجه وبلاگ‌نویسی آغاز شد.

امروزه وبلاگ‌ها بستری فراهم آورده‌اند که در آن یک نویسنده یا گروهی از نویسندگان نظرات خود را در رابطه با یک موضوع جداگانه به اشتراک می‌گذارند. این نکته را در نظر داشته باشید که از وبلاگ‌نویسی می‌توان برای اهداف شخصی یا اهداف تجاری استفاده کرد.

بلاگری چیست؟

به عبارت ساده می‌توان گفت به تمام کارهایی که یک بلاگر انجام می‌دهد، بلاگری می‌گویند. در واقع بلاگری شغلی است که در گذشته به وبلاگ‌نویسی و تولید محتوای متنی برای وبلاگ گفته میشد، اما امروزه ماهیت آن بصورت کامل تغییر پیدا کرده است و منظور از بلاگری، تولید محتوای تصویری و ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی نظیر؛ اینستاگرام و توییتر است.

مطابق با مطالعات و بررسی‌های انجام‌شده، بلاگری یکی از پردرآمدترین و بهترین شغل‌های اینستاگرامی است. بسیاری از بلاگرها به واسطه تبلیغاتی که برای پیچ‌ها و محصولات مختلف انجام می‌دهند، به درآمد می‌رسند. البته برخی از بلاگرها محصولات خود را می‌فروشند یا اینکه از طریق همکاری در فروش برخی از کسب‌وکارها به درآمد دست می‌یابند.

کتاب فروشی از آن دسته کسب‌وکارهایی است که صاحبانشان با بلاگری می‌توانند درآمد خود را افزایش دهند. به این معنا که در زمان‌های خالی و استراحت خود، می‌توانند شروع به معرفی کتاب و ضبط ویدئو کنند. برخی از افراد گمان می‌کنند که کسب درآمد از بلاگری نیاز به خلاقیت یا انجام کارهای خاص و پیچیده دارد. لازم به ذکر است که در حقیقت شما با در میان گذاشتن دانش و تجربه خود به سادگی می‌توانید درآمد کسب نمایید.

انواع بلاگر

همانطور که می‌دانید حوزه کاری بلاگرها متفاوت است و هرکدام بر اساس توانایی‌های خود وارد حیطه موردنظر شده‌اند. بطورکلی مهم‌ترین و آشناترین انواع بلاگر عبارتند از:

بیوتی بلاگر

منظور از بیوتی بلاگر فردی است که در حوزه‌ی آرایشی و زیبایی و مراقبت از پوست و مو فعالیت می‌کند. مخاطبان بیوتی بلاگر بطورمعمول خانم‌ها هستند. یک بیوتی بلاگر موفق باید بتواند خانم‌ها را با آموزش‌های بروز خود همراه کند.

فشن بلاگر

همانطور که از نام فشن بلاگر مشخص است، در حوزه‌ی اشتراک گذاری عکس و ویدئوهای استایل و مد فعالیت دارد. این بلاگر رنگ‌های مناسب هر فصل، برندها و مناسب‌ترین پوشش‌ها را به فالووران خود ارائه می‌دهد. بطورکلی فشن بلاگرها نوعی از بلاگرها هستند که در خصوص مد و موارد مربوط به آن نظیر؛ ست‌کردن لباس مطالبی ارائه می‌دهند. این گروه از افراد معمولاً کار مد و فشن را به خوبی درک و آن را به دیگران معرفی‌ می‌کنند.

خوب است بدانید که فشن بلاگر در ایران کمی متفاوت است و اغلب به معرفی برندهای لباس، رنگ‌های سال و… می‌پردازند.

بلاگر سفر و گردشگری

این نوع بلاگر تجربیات جذابی در رابطه با کوهنوردی و کویرنوردی یا برپایی کمپ با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد. بلاگر سفر بطورمعمول برای افرادی مناسب است که علاقه خاصی به مسافرت و تفریح دارند و سعی می‌کنند در هر تعطیلی، فضایی عالی و دنج برای استراحت و سفر پیدا کنند.

بلاگر سفر همیشه در حال سفر است و محتوای آن هم در رابطه با سفر است. این بلاگر هرچیزی که در سفر رخ می‌دهد را تبدیل به یک ایده جذاب برای تولید محتوا می‌کند. البته مشکلات سفر هم یک ایده خوب برای تولید محتوا به شمار می‌آیند.

بلاگر غذا و خوراک

بلاگر غذا و خوراک بطورمعمول به سراغ رستوران‌های مختلف می‌رود و تجربیات خود را از آن‌ها با مخاطبانش به اشتراک می‌گذارد. البته ممکن است آشپزی انجام دهد و از این طریق عاشقان آشپزی را به خود جذب کند. برخی از بلاگرهای غذا در زمینه سلامت غذایی محتوا تولید می‌کنند و از این طریق آگاهی کاربران را افزایش می‌دهند. بطورکلی تمام افرادی که محتوای آن‌ها به نوعی در حوزه‌ی غذا است، در گروه بلاگر غذا قرار می‌گیرند.

مطلب مشابه: اینفلوئنسر مارکت کیست؟ انواع اینفلوئنسر و وظایفی که دارد

بلاگر اقتصادی

این بلاگر دغدغه مالی دارد و مخاطبان آن گروهی از افراد هستند که کسب‌وکار و امور مالی را دنبال می‌کنند. به عبارت دقیق‌تر این بلاگرها به بررسی انواع بازارهای مالی نظیر؛ بازار بورس مشغول هستند و با گذاشتن آموزش در خصوص بازارهای مالی، تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی و الگوهای متفاوت به کاربران خود جهت موفق‌شدن در بازارهای مالی فعالیت می‌کنند.

این نکته را در نظر داشته باشید که بلاگرهای فعال در حوزه اقتصاد باید در رابطه با بازار مالی که قصد فعالیت دارند، دانش مناسب و کاملی داشته باشند. چراکه در غیر اینصورت افراد پس از مدتی دیگر آن‌ها را دنبال نخواهند کرد.

بلاگر گیمر

بلاگرهای گیمر علاقه بسیاری به بازی‌های کامپیوتری یا کنسول‌های خاص دارند و به دلیل مهارت بسیار بالا در بازی کردن، آموزش‌های بازی را با دیگران به اشتراک می‌گذارند.

بلاگر طنز

ویدئوهای طنز مخاطبان بسیاری دارند، به همین جهت امروزه بلاگرهای طنز بسیاری در اینستاگرام مشاهده می‌شود. شایان ذکر است که بلاگر طنز باید مهارت طنز بالایی داشته باشد. امروزه جهت تبلیغات در هر کسب‌وکاری از بلاگرهای طنز کمک گرفته می‌شود.

بلاگر دکوراسیون

بلاگر دکوراسیون در حوزه‌ی استایل و دکوراسیون داخلی منازل و ادارات فعالیت دارد و در برخی مواقع از یک تیم اجرایی جهت سفارشات دریافتی تشکیل شده است.

بلاگر خودرو

عاشقان خودرو به‌عنوان بلاگر خودرو فعالیت می‌کنند و مدل‌های قدیمی یا روز دنیا را بررسی می‌کنند. این بلاگر مدل‌های قدیمی یا روز دنیا را بررسی می‌کند یا اینکه در زمینه تعمیرات و آموزش خودرو با انواع ویدئو و عکس فعالیت می‌کند.

بلاگر کودک

بلاگرهای کودک بطورمعمول مادرانی هستند که با اشتراک گذاری ویدئوهای کودکان خود یا تجربیات آن‌ها، فعالیت خود را آغاز می‌کنند. این نوع بلاگرها در کشور ما به فراوانی مشاهده می‌شود.

بلاگر لایف استایل

بلاگر لایف استایل در حوزه‌ی ثبت روزمره‌های زندگی، اشتراک گذاری تجربیات و دانسته‌های خود فعالیت دارد. این نوع بلاگر یک موضوع خاص مدنظر ندارد و هدف آن بیش‌تر انتشار تجربیات شخصی است.

بلاگر سبک زندگی یا لایف استایل هرچیزی که در طی روز رخ می‌دهد را تبدیل به محتوا می‌کند و دلیل اصلی فالوکردن وی همین امر است. بطورکلی اگر شما در یک محیط جذاب زندگی می‌کنید یا اینکه شرایط خاصی دارید، می‌توانید یک بلاگر سبک زندگی باشید.

بلاگر هنری

منظور از بلاگر هنری یک نقاش یا موسیقی‌دان است که هنر خود را به مخاطبان عرضه می‌کند. این بلاگر نمونه کارها را به نمایش می‌گذارد یا اینکه آموزش می‌دهد. برای آشنایی با یک بلاگر موسیقی تنها کافی است که شما هشتگ #سه تار را در اینستاگرام سرچ نمایید.

موسیفی می‌تواند افراد را بصورت آنلاین یا آفلاین به یکدیگر پیوند دهد. در فضای دیجیتال، خوانندگان، آهنگ سازها و منتقدان با هدف صحبت در رابطه با موسیقی، جمع می‌شوند. بلاگرهای موسیقی می‌توانند موضوعاتی نظیر؛ آموزش تئوری موسیقی، طراحی کاور آلبوم موسیقی و… را در سایت و پیچ خود بیان کنند. البته خوب است که این بلاگرها یک سبک از موسیقی را انتخاب و مطالبی پیرامون آن منتشر کنند تا به این ترتیب پیشرفت بیش‌تری حاصل شود.

از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزایای بلاگر موسیقی می‌توان به دریافت بلیت همایش‌ها و کنسرت‌های موسیقی و مراسم‌های رونمایی از آلبوم اشاره کرد.

بلاگر کشاورزی یا گل و گیاه

بلاگر گل و گیاه و کشاورزی در حوزه‌ی آموزش کاشت و نگهداری گیاهان آپارتمانی یا آشنایی با گلخانه، باغداری و… فعالیت دارد.

بلاگر کتابخوانی

از مهم‌ترین و اصلی‌ترین فعالیت‌های یک بلاگر می‌توان به معرفی، نقد و بررسی، خلاصه کتاب، بررسی پرفروش‌ترین یا بروزترین کتاب‌ها اشاره کرد.

اگر تا به امروز به‌عنوان بلاگر حرفه‌ای کتاب شناخته نشده‌اید، پیشنهاد ما این است که کار خود را با نوشتنخدر رابطه با کتاب‌هایی آغاز کنید که به تازگی مطالعه کرده‌اید. جالب است بدانید که شما می‌توانید از طریق همکاری با ناشران مختلف، کتاب‌های آن‌ها را در وب‌سایت خود به فروش برسانید و به این ترتیب به درآمد دست یابید.

بلاگر ورزش

بلاگر ورزش در حوزه‌ی انجام حرکات نمایشی، بررسی مسابقات و رویدادهای مختلف ورزشی، معرفی ورزشکاران و آموزش‌ تکنیک‌های ورزشی فعالیت دارد. لازم به ذکر است که این حوزه بسیار گسترده است و افراد و ورزش‌های مختلف را شامل می‌شود.

خوب است بدانید که بلاگر ورزش از افراد علاقمند به ورزش تا مربیان حرفه‌ای ورزش تشکیل می‌شود.

بلاگر تکنولوژی و گجت

نقد و بررسی، آنباکسینگ، اخبار و آموزش تکنیک‌ها و استفاده از تکنولوژی شرکت در نمایشگاه‌های دیجیتالی از مهم‌ترین اقداماتی است که یک بلاگر حوزه‌ی تکنولوژی انجام می‌دهد.

بلاگر آموزشی

یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نوع بلاگری، بلاگر حوزه‌ی آموزش است. این بلاگر ممکن است در یک حوزه‌ی کاری فعالیت داشته باشد که کاربران علاقه بسیار زیادی به کسب اطلاعات در آن دارند. امروزه افراد بسیاری در زمینه‌های گوناگون شروع به تهیه آموزش‌های کاربردی و جذاب می‌کنند و از این طریق تبدیل به بلاگر آموزشی حوزه خود می‌شوند. برای مثال اگر شما در زمینه فروش یا بازاریابی تخصص داشته باشید، دانش و تجربیات خود را به کمک بلاگری می‌توانید به مخاطبان خود ارائه دهید و تبدیل به یک برند شناخته‌شده و معروف شوید. البته می‌توانید نسخه کامل‌تری از دانش خود را نیز در قالب یک دوره آموزشی آماده نمایید و به مخاطبان خود بفروشید.

بلاگر سلامت و تناسب اندام

همانطور که می‌دانید ورزش، کاهش وزن و تناسب اندام در دنیای امروزی اهمیت بسیاری دارد. درنتیجه این امر نوشتن در رابطه با سلامت و تناسب اندام موجب تعامل بیش‌تر کاربران می‌شود.

جهت شروع بلاگری سلامت و تناسب اندام شما می‌توانید فهرستی از فعالیت‌ها و عادت‌های روزانه تهیه نمایید و این فهرست را به راهنمایی گام به گام برای مخاطب خود تبدیل نمایید. لازم به ذکر است که کاربران در حوزه‌ی سلامت و تناسب اندام تمایل به مشاهده فیلم‌های آموزشی هر گام دارند. به همین جهت از فعالیت‌های خود حتماً فیلم آموزشی تهیه کنید. شما می‌توانید در مسیر بلاگری ورزش و سلامت به دنبال مجوزهای لازم برای مربی‌گری نیز باشید تا به این ترتیب به یک بلاگر تخصصی تبدیل شوید.

بلاگر فیلم و سینما

نوشتن در رابطه با فیلم و سینما یکی از پرطرفدارترین مباحث در حوزه‌ی بلاگری است. اگر به تحلیل کارگردان‌ها و ساخته‌های آن‌ها علاقه بسیاری دارید، بدون شک می‌توانید مخاطبان زیادی به خود جذب کنید و این حوزه برای شما کاملاً مناسب است.

جهت شروع بلاگری فیلم و سینما پیشنهاد ما به شما این است که از یک ژانر مشخص کار خود را شروع کنید.

بلاگر عکاسی

یک بلاگر عکاسی به کمک مطالب خود علاوه بر به نمایش گذاشتن هنر خود، افراد را با انواع عکاسی نیز آشنا می‌کند. البته این امر موجب می‌شود که مشتریان جدیدی به بلاگر جذب شوند. افرادی که تسلط خوبی به نرم‌افزارهای گرافیکی داشته باشند و بتوانند عکس‌ها را به خوبی ادیت کنند، بلاگرهای عکاسی خوبی به شمار می‌آیند.

بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوعاتی که یک بلاگر عکاسی می‌تواند به آن‌ها بپردازد، عبارتند از:

  • ایده‌های مختلف در ژانرهای عکاسی
  • معرفی و بررسی تجهیزات و نرم‌افزارهای عکاسی
  • آموزش‌های عکاسی نظیر؛ تکنیک‌های ترکیب‌بندی در عکاسی
  • آموزش‌های مربوط به تلفن همراه نظیر؛ نحوه عکاسی با موبایل
  • و…

بلاگرها چگونه درآمد کسب می‌کنند؟

همانطور که گفتیم یکی از اهداف اصلی یک بلاگر، کسب درآمد است. میزان درآمد یک اینستاگرامر به میزان فالوور و تعامل صفحه وابسته است. بطورکلی مهم‌ترین و رایج‌ترین روش‌های کسی درآمد یک بلاگر عبارت است از:

۱_تبلیغات

نخستین و رایج‌ترین روش کسل درآمد از بلاگری، تبلیغات است. چراکه امروزه افراد بسیاری بابت تبلیغ پیچ، محصول یا خدماتشان هزینه پرداخت می‌کنند. لازم به ذکر است که برای تبلیغات تنها کافی است که شما یک استوری یا پست تبلیغاتی برای آن‌ها منتشر نمایید.

۲_فروش محصول

دومین روش کسب درآمد از بلاگری، فروش محصول است. به این معنا که اگر شما محصولی برای فروش داشته باشید، صفحه شما یک محیط مناسب جهت فروش محصول خواهد بود و کاربران اعتماد بسیاری به شما خواهند داشت. البته این نکته را در نظر داشته باشید که کیفیت محصول شما باید بسیار بالا باشد تا به این ترتیب به اعتبار شما لطمه وارد نشود. برای مثال اگر محصولی نظیر مربا دارید و خود آن را در خانه تولید می‌کنید، تنها کافی است که از طریق بلاگری به شهرت کافی برسید و درنهایت محصول خود را با قیمت مناسب و پرسود به مشتریان و علاقمندان بفروشید.

۳_ارائه خدمات

اگر در حوزه‌ی ارائه خدمات توانمندی و تخصص دارید، با بلاگری در این حوزه می‌توانید به درآمد دست یابید. لازم به ذکر است که امروزه می‌توان به تمام افراد خدمات دیجیتال ارائه داد، اما اگر شما در حوزه‌ای فعالیت دارید که خدمات باید حتماً بصورت حضوری باشند، تنها می‌توانید به افراد شهر یا محل موردنظر خود خدمات ارائه دهید. برای مثال اگر شما آرایشگر هستید و در این زمینه بلاگری انجام می‌دهید، خدمات شما محدود به افراد همان شهر خواهد بود و دیگر نمی‌توانید به مردم شهرهای مختلف خدمات ارائه دهید. اما اگر شما مشاور خانواده یا کوچ کسب‌وکار باشید، خدمات خود را می‌توانید در سراسر کشور ارائه دهید و درآمد خوب و قابل توجهی به دست آورید.

۴_فروش آموزش

یکی‌دیگر از روش‌های کسب درآمد از طریق بلاگری، فروش آموزش است. اگر شما یک بلاگر آموزشی باشید، دوره‌های آموزشی مختلف می‌توانید تهیه نمایید و به فروش برسانید. لازم به ذکر است که این روش کسب درآمد کمی دیربازده است، اما با این وجود توانسته افراد بسیاری را در حوزه کاری خودشان میلیاردر کند.

برای کسب درآمد از طریق فروش آموزش تنها کافی است که آموزش‌های رایگاعو کاربردی در صفحه خود ارائه کنید و پس از گذشت زمان، دوره آموزشی خود را به فروش برسانید.

چگونه بلاگر اینستاگرام شویم؟

برای اینکه بتوانید کار خود را در اینستاگرام به‌عنوان یک بلاگر آغاز کنید، توجه به برخی نکات ضروری است. بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین گام‌های بلاگرشدن عبارتند از:

انتخاب حوزه فعالیت

اولین و مهم‌ترین گام جهت بلاگرشدن، انتخاب حوزه فعالیت است. همانطور که گفتیم حوزه‌های بلاگری بسیار گسترده است. به همین جهت شما با توجه به علاقه و شرایط خود می‌توانید مناسب‌ترین و بهترین آن‌ها را انتخاب نمایید.

پروفایل کامل

پس از آنکه زمینه فعالیت خود را انتخاب کردید، شروع به ساخت یک پروفایل اینستاگرام کنید. پیشنهاد ما این است که حتماً پروفایل اینستاگرام خود را بصورت بیزینس بسازید تا بتوانید از امکانات آن استفاده نمایید. حال عکسی مناسب برای پروفایل خود انتخاب کنید. در این مرحله انتخاب لوگو، تصویری مرتبط با حوزه فعالیت و تصویر باکیفیت از خودتان ازجمله مواردی است که به‌عنوان تصویر پروفایل می‌توانید انتخاب نماید.

پس از انتخاب تصویر، متنی مناسب برای معرفی خود، زمینه کاری و بیو پیدا کنید و درنهایت یک تم جذاب و مناسب انتخاب نمایید تا جذب فالوور بیش‌تری داشته باشید.

استفاده از تصاویر و ویدئوهای جذاب و باکیفیت

تمام بلاگرهای اینستاگرام باید تصاویر و ویدئوهای باکیفیت منتشر کنند. چراکه بی‌کیفیت‌بودن محتوای تصویری موجب کاهش جذابیت آن‌ها می‌‌شود و به این ترتیب تعداد علاقمندان به پیچ را کاهش می‌دهد.

نوشتن کپشن مناسب

یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که هر بلاگر اینستاگرام باید آن را بلد باشد، نوشتن کپشن مناسب است. همانطور که می‌دانید اینستاگرام برای نوشتن کپشن محدودیت دارد. البته بسیاری از افراد علاقه‌ای به خواندن کپشن‌های طولانی نیز ندارند. درنتیجه این امر حتماً کپشنی کوتاه، خلاصه، مفید و جذاب بنویسید تا مخاطبان شما هدف از پست را به خوبی درک کنند.

استفاده از هشتگ‌های مناسب

یکی‌دیگر از کارهایی که شانس موفقیت یک بلاگر اینستاگرام را افزایش می‌دهد، استفاده از هشتگ مناسب است. در اینستاگرام هشتگ درست همانند یک قیف عمل می‌کند و کاربران را به سمت محتوای مورد علاقه‌شان راهنمایی می‌کند. این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده از هشتگ مناسب موجب می‌شود که علاقمندان به موضوع یا حوزه فعالیت شما، پیچ شما را زودتر پیدا کنند.

کسب توانایی‌های لازم برای اینستاگرام

یکی‌دیگر از گام‌های بلاگرشدن در اینستاگرام، کسب توانایی‌های لازم نظیر؛ تولید محتوا، نرم‌افزارهای گرافیکی مربوط به حوزه عکس، نرم‌افزارهای ادیت ویدئو و فیلمبرداری و… است که کمک می‌کنند بلاگر مسیر خود را به درستی پشت سر بگذارد.

ابزارهای مورد نیاز برای بلاگری

اگر قصد دارید به یک بلاگر خوب تبدیل شوید، محتوای خوبی باید تولید کنید. جهت تولید یک محتوای خوب به ابزارهای مختلفی نیاز است که مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها عبارت است از:

۱_دوربین یا موبایل حرفه‌ای

برای آنکه تصاویر و ویدئوی باکیفیت تولید کند، نیاز به یک دوربین حرفه‌ای است. البته در حال حاضر با روی کارآمدن موبایل‌های حرفه‌ای دیگر هیچ نیازی به دوربین‌های شخصی نیست و با موبایل خود می‌توانید تصاویر و ویدئوهای بسیار باکیفیتی تولید کنید. همانطور که می‌دانید به کمک موبایل می‌توان ویدئو و عکس‌های مختلف را ادیت و درنهایت آن را در صفحه اینستاگرام منتشر کرد.

۲_میکروفون

اگر محتوای شما ویدئویی است، صدای شما بخش مهمی از محتوا را تشکیل می‌دهد. برای آنکه بتوانید محتوای خود را به درستی ضبط کنید، باید از میکروفون باکیفیت استفاده نمایید. در حال حاضر میکروفون‌های نیمه حرفه‌ای و حرفه‌ای با قیمت‌های مختلف در بازار وجود دارند و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود آن‌ها را خریداری نمایید. بطورکلی برای شروع کار پیشنهاد ما به شما این است که از یک میکروفون نیمه حرفه‌ای استفاده نمایید.

۳_سه پایه

برای آنکه کیفیت محتوای شما افزایش یابد، به سه پایه یا پایه موبایل نیاز است. به کمک پایه شما می‌توانید در یک زاویه ثابت و بدون تکان‌خوردن گوشی، محتوا ضبط نمایید. شایان ذکر است که شما با صرف بودجه کم می‌توانید بهترین سه‌پایه را تهیه نمایید.

۴_رینگ لایت

همانطور که می‌دانید نورپردازی بخش مهمی از محتوا است و رینگ لایت میزان نور را افزایش می‌دهد. به کمک رینگ لایت نور روی سوژه تابیده می‌شود و به این ترتیب کیفیت محتوا تا حد بسیار زیادی افزایش می‌یابد.

جمع‌بندی

در مطالب فوق به بررسی کامل مفهوم بلاگر پرداختیم و انواع آن را بیان کردیم. همانطور که گفتیم به افرادی که در یک حوزه خاص که به آن علاقه دارند، در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند، بلاگر می‌گویند. بلاگرها امروزه با نام اینفلوئنسر و واینر معرفی و شناخته می‌شوند. البته واینر و اینفلوئنسر زیرمجموعه مفهوم بلاگر هستند. یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین تفاوت‌های بلاگرها با واینرها و اینفلوئنسرها در این است که بلاگرها بطورمعمول شهرت زیادی ندارند و صفحات اجتماعی آن‌ها کم‌تر از ۱۰۰ هزار نفر فالوور دارد.

بلاگرها در حال حاضر به روش‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند که از مهم‌ترین و آشناترین آن‌ها می‌توان به تبلیغات، فروش محصول، ارائه خدمات و… اشاره کرد.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *